|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Eu am de sezonul trecut o pereche de North Face M Verto S4K GTX. Sunt foarte multumit de ei, sunt impermeabili, usori si foarte comozi. Atat talpicul cat si talpa in sine au insertii pentru absorbirea socului astfel ca iti menajeaza si articulatiile. Merg cu ei si pe uscat chiar si pe plat foarte usor si confortabil, nu mi-au facut niciodata bataturi. Iti ofera rigiditate foarte buna pentru laba piciorului fara a-ti imobiliza glezna peste masura.
Eu nu am nici o problema in a folosii coltari cu legatura universala sau semiautomata dar pentru unii asta-i o problema.
Nu i-as recomanda pentru ture de mai multe zile iarna. Daca vrei si asa ceva, incearca Verto S6K, este mai calduros si mai bine izolat.
Daca vrei ceva mai serios, incearca Scarpa Mont Blanc. Sunt excelenti, numai ca pretul este undeva la 300-400 EUR, dar isi merita banii!!
Marți, 18 februarie 2014 - 22:12