![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2023) www.carpati.org |
Am facut greseala la inceputurile mele acum 14 ani sa iau niste bocanci lejeri, de vara, fara membrana, cu ceva textil, se aeriseau ok dar se si udau repede la roua din iarba inalta.
Dar de cand am trecut la semighete am zis ca am intrat in rai. In 14 ani am uzat maxim talpa/ chiar rupt pe alocuri 3 perechi de scarpa enigma, ultima luata inainte ca modelul sa dispara, fiind inlocuit de scarpa vortex cu aceeasi talpa. Talpa asta nu are climbing zone dar e destul de aderenta si a mers cu brio pe vai de abrupt si stanca accidentata, modelul fiind un hibrid reusit approach/trekking. Ia rla treking au inghitit sute de km.
Intre timp, cand ultima pereche de scarpa enigma si-a dat duhul anul asta, disparuse si modelul vortex cu talpa similara de pe piata.
Asa ca mi-am luat , la propriu, niste Adidas. Glumesc, am luat un Five Ten Guide Tennie, arata fix cum spune numele, ca niste tenisi
Si da, subscriu 100% la ce a spus mad, daca tu calci incorect poti sa ai mama bocancului la jumatate de metru de glezna, nu te ajuta... dupa cum a confirmat si radhoo.
Vineri, 25 septembrie 2020 - 22:53