![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Ma cam bate gandul sa-mi iau un cort de 4 sezoane (in principiu, Carpati iarna si tabere de baza/intermediare de munti ceva mai mari vara, dar nu neaparat chestii f dure). Problema e ca nu prea stiu dupa ce criterii sa ma uit. M-ar interesa ceva de 2 persoane suficient de usor ca sa-l car in spate si singura, constructie dom (n-am prea vazut tip tunel la 4000m
Bugetul n-am decis clar care e, dar sigur nu-i de Samaya (frumoase corturi, totusi)
Mesaj modificat de autor!
Luni, 15 august 2022 - 21:37