![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Parerea mea despre Quickhiker: ca forma mi s-ar fi parut foarte reusit daca din toate unghiurile era aerodinamic. Daca era asa, chiar ar fi semanat cu un cort specializat (gen Husky Flame). O alta chestie: cat de mult iti convine ca poti sa stai in el in fund impreuna cu prietena ta doar intr-o zona a cortului? (cea inalta). Eu cu cine mai merg pe munte stam fata in fata, pe diagonala, ne-am lovi umar in umar daca am sta amandoi doar intr-o zona a cortului.
P.S. : intr-o vreme imi pusesem la vanzare MSR-ul Hubba Hubba la pretul de 700 RON. Sincer mi se parea o afacere buna pentru cine era interesat
Joi, 9 aprilie 2015 - 09:48