![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Am avut aceeași dilemă și, în principiu, aceleași cerințe.
După o lungă perioadă de căutări, am rămas la două variante : Marmot Vapor 2p vs Ferrino Force 2. Am luat până la urmă marmot-ul și cred ca este cea mai bună alegere în limita de preț stabilită.
Pentru un cort de 2 p este foarte spațios, eu am 190 și am încăput perfect cu soția în condiții de bagaj de iarnă. Absidele sunt încăpătoare, este foarte stabil, nu are probleme de condens deși are puțină plasă, greutatea este în jur de 2800g(real, nu din specificații). Corturile care depășesc lățimea lui, trec la categoria 3 persoane. Am Robens Pioneer 3x, care are până în 10 cm în plus. Eu zic sa nu renunti la el, mai ales ca îl găsești la 1200 RON, la nootka.
Miercuri, 18 mai 2022 - 17:16