|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Parerea mea e ca este destul de solicitanta o asemenea tura, avand in vedere ca vei fi insotit si de o domnisoara, care banuiesc ca nu are experienta.
Acum revenind la subiectul principal, sunt 100% de acord cu montaniardul Midan ! Nu te grabi sa iti iei cort, sac de dormit, frontala, gps, bete de trekking, primus, jachete cu goretex XCR triplu strat si mai stiu eu ce !
Iti sugerez sa incepi prin achizitionarea unei perechi de ghete BUNE, ghete care trebuie sa intruneasca simultan si obligatoriu urmatoarele conditii: sa fie impermeabile si respirabile (Goretex-ul e un must-have aici), sa iti ofere un excelent suport al gleznei (o entorsa departe de civilizatie nu e deloc placuta), sa aiba talpa aderenta (Vibram,Contagrip etc), sa nu fie foarte grele, si nu in ultimul rand sa aiba un sistem bun de prindere a sireturilor. Pe piata exista un numar semnificativ de mare de ghete care intrunesc conditiile de mai sus asa ca ramane la latitudinea ta (in functie de buget, gusturi, comfort) sa iti alegi modelul de gheata care sper sa te tina ani buni. Iti doresc succes !
Duminică, 26 octombrie 2008 - 02:37