Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Lespezi
Muntii Fagarasului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Cabane / Refugii Campare Apuseni (14)

hana
hana
Coarda

Campmap de CicoBella e o aplicație pe telefon care îți arată toate campingurile oficiale din tara, nu numai în Apuseni, ba chiar și din străinătate.
După ce o descarci, ai pe harta poze, servicii oferite și recenzii.
Poți vedea și distanța până la obiectivele vizate.
Eu sunt mulțumită de ea.

Luni, 26 iunie 2023 - 18:53

jidanu
jidanu

Voi merge sa vizitez ghetarul de la Scarisoara, in zona respectiva ma intereseaza daca este ceva posibilitate de campare si daca aveti ceva recomandari. Daca tot ajung in acea zona as ramanea cu cortul sa fac ceva drumetii. La Padis am mai fost dar daca nu gasesc varianta de campare la Scarisoara, Garda…zona respectiva ma voi intorce la Padis…

Luni, 26 iunie 2023 - 18:20

woblerman
woblerman

"interzicerea campatului in Apuseni" suna, cumva, bizar... Apuseni e un termen foarte larg, si la propriu si la figurat. Daca va referiti la zona Padis din Muntii Bihor (in Apuseni sunt mai multe masive montane), atunci ar fi bine sa consultati site-ul Parcului Natural Apuseni pentru informatii oficiale. Neoficial, in Glavoi se campeaza - ii un fel de balci extins, acolo. Atata ca nu au toalete...

Luni, 26 iunie 2023 - 12:27

mihaita_39
mihaita_39
Coarda

În Padiș sunt câteva pensiuni care permit contra-cost camparea în curtea lor. De exemplu, pe terenul cabanei Brădet, la început de Cireșar îți puteai instala cortul, având acces la toaletă și la duș. Tarif: 30 lei de persoană, pe zi.

Tot în zona ceea, o țâră mai jos, pe firul pârâurilor din valea Răchitei se aflau niscaiva corturi și rulote (probabil campate la liber). Mult mai puține decât în poiana Glăvoi, unde faci baie la râu și ... fertilizezi pădurea.

De menționat și starea drumurilor auto de acces: până în Padiș îi șosea asfaltată, dar către Glăvoi ... vai de bucșe și amortizoare !

Luni, 26 iunie 2023 - 11:11

omarc
omarc

În zona Padis, oficial se campeaza doar în Glavoi.

Duminică, 25 iunie 2023 - 15:04

jidanu
jidanu

A fost cineva de curand cu cortul in Apuseni? Se mai campeaza la Glavoi?
As dori ceva recomandari unde pot pune cortul in apuseni…chiar si in alta zona decat Padis, gen Horea, Pestera Scarisoara…

Duminică, 25 iunie 2023 - 10:22

buha
buha

În mod legal, acum nu se poate campa la Glăvoi.
Totuși, toată vara a fost plin cu corturi și mașini acolo.

Problema e legată de toalete pe care cred că primăria Pietroasa întârzie veșnic să le instaleze.
Sunt foarte mulți turiști acolo și nah... fiecare afânează solul din pădure la momentul actual ceea ce nu e ok.

S-a schimbat conducerea Consiliului Județean Bihor și l-am auzit pe noul președinte vorbind despre zona Padiș ca prioritate, deci cred că în curând se vor construi toalete și se va rezolva cu incertitudinea.

Marți, 13 octombrie 2020 - 19:37

woblerman
woblerman

Se campeaza in Glavoi ca in vremurile "bune" - plin de corturi si masini, pe pajiste.
Atentie! Pe site-ul Parcului Natural Apuseni Glavoiul nu e trecut ca si loc de campare: http://www.parcapuseni.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=112 dar se pare ca situatia actuala e tolerata. Pana la proba contrarie.
Mancare, bautura, voie buna, atv-uri, motociclete de teren, 4x4, "avem o tara frumoasa".
Carari cu soare!

Luni, 8 iunie 2020 - 22:00

hana
hana
Coarda

In Glavoi pe 30.05.2020 erau terasele deschise si se putea manca.
La stane erau sositi ciobani si se putea cumpara branza.
Au venit multi turisti cu corturile si erau si trei rulote sosite.

Miercuri, 3 iunie 2020 - 11:07

omarc
omarc

O informație oficială s-ar putea primi de la Administrația Parcului Natural Apuseni. Un mail ar putea rezolva problema.

Marți, 2 iunie 2020 - 14:23

flintstonica
flintstonica..

Cum s-ar zice, te duci, dar risti. Ar mai fi ceva timp pana mergem in zona, asa ca poate mai apar vesti de la oameni care au ajuns anul asta. Multumiri.

Marți, 2 iunie 2020 - 12:24

omarc
omarc

Faptul ca sunt acum campati si nu au patit nimic sau nu le-a spus nimeni nimic nu e o garantie ca se poate campa. Oficial este interzis campatul in Glavoi. Ca vor impune cei responsabili treaba asta ramane de vazut.

Vineri, 29 mai 2020 - 19:23

mihaela
mihaela
(admin)

Sunt niște prieteni acum campați la Glavoi. Totul ok.

Joi, 28 mai 2020 - 21:11

flintstonica
flintstonica..

Salutare,

La un moment dat vuia online-ul despre interzicerea campatului in Apuseni. Am vazut si ceva fotografii cu indicatoarele aferente la cantonul Glavoi.

Intrebarea mea este daca aveti cunostinta despre reglementarile actuale. Se mai poate campa pe undeva in zona Padis/Grajduri/Glavoi?

Multumescuri fara numar!

Miercuri, 27 mai 2020 - 18:37

Afisari: 1,740

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0568 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org