Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Noiembrie 2023
LMMJVSD
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Decembrie 2023
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Vremea
Varful Retezat
Muntii Retezat
#21  Inapoi 1 2 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Cabane / Refugii Cabana Mãlãieºti-Bucegi (21)

zentai
zentai
Coarda

Bravo, man! Merge lumea la munte care-va-sã-zicã! Bine cã merge ºi cã nu stã acasã!Acuma chestia nu e cã vor sã meargã ºi alþii. Chestia e cã e fain cã poþi rezerva. Putem face o chetã ºi la varã sã închiriem toatã cabana, pentru sezonul hivernal 2018-2019!Atunci sã vezi boierealã! Frecãm Hornurile alea de dracii le iau!
Oricum, mie mi s-a precizat, "preþios", cã nu sunt camere de 4 paturi, cã nu e hotel, deºi la descrierea cabanei zice c-ar fi. Dar las' c-or sã vadã ãia ce-or dormi pe lânã mine, când o sã încep sã sforãi. 16 MIG-uri la aterizare or sã li se parã un cântec de leagãn. Precizez, de pe acum, cã pe la cabane dorm înarmat ºi trag din prima, fãrã somaþia celor trei focuri în aer. Le trag în prealabil, când intru în cabanã!E bine sã nu se stea în spatele meu, mai ales dacã focurile sunt de la varzã! (ptiu drace, aºa cevaa.....)

Dacã aº avea ºansa sã o iau de la capãt, m-aº face cabanier ºi dacã aº putea sã aleg, ar fi la Mãlãieºti! Carpati.org
Doamne, miluieºte-mã cã sunt aºa pãcãtos! Miliueºte-mã cu un w.e. la Mãlãieºti! Carpati.org

(Episodul urmãtor, imprecaþii/blesteme/dichiseli) Carpati.org
Mesaj modificat de autor!

Vineri, 16 februarie 2018 - 11:48

victoranica
victoranica
Coarda

Multumesc tuturor, m-am cam lamurit cum sta treaba. Aceeasi situatie (full house) si la cabana Piatra Mare. Am reusit pana la urma sa rezerv doua locuri la Cozia. Bun si bronzul.

In rest ce sa zic.. e bine ca sunt cabanele pline, merge lumea la munte, turismul infloreste, alea alea Carpati.org

Vineri, 16 februarie 2018 - 11:13

vestale
vestale
Caraba

Cand am fost ultima oara la Malaesti, era pe incalzire centrala si a fost cald bine. Dar un sac de vara sau cearceaf de sac de dormit sunt bune de folosit, din motive de igiena.
Ca si la alte cabane, incercati cu o zi/doua inainte poate se mai elibereaza ceva locuri, nu se mai confirma toate rezervarile.
Daca budele arata la fel, atunci nu are decat sa fie in continuare rezervata si pana la anu. Car sac de dormit corespunzator, cortul si salteaua si cu asta basta.

Marþi, 13 februarie 2018 - 13:34

boreal
boreal
Caraba

Sambata, pe Padina Crucii, am avut confort de mii de stele. Seara am vazut mai multe frontale care veneau la vale pe Hornul Mare. Pe Tache Ionescu am sesizat urme, dar eu am retrait amintiri de Glajarie si nu am habar cum se prezenta traseul.

Marþi, 13 februarie 2018 - 13:08

baumwolle
baumwolle
(admin)

Cabana Poiana Izvoarelor este închisã. Nu ți-aș fi recomandat oricum sã îi calci pragul.

Dacã la Mãlãiești e plin, poți încerca la Padina.

Luni, 12 februarie 2018 - 22:41

zeus
zeus

s-au dus zilele cand erau goale...la malaiesti, o singura data am stat in cabana, in rest am campat langa...si asa faceau destui ca mine...azi, cabanele au devenit mici hoteluri si trebuie sa-ti rezervi camera cu luni inainte...

Luni, 12 februarie 2018 - 22:07

zentai
zentai
Coarda

M-am gândit si eu la varianta asta dar Cabana Poiana Izvoarelor are un "feedback" extrem de nefavorabil!Pânã la urmã,de ce sa-mi stric zen-ul?!Dar tu poate esti genul mai rãzbãtãtor prin de-astea!Eu am mai îmbãtrânit si nu mai asimilez usor unele chestii!
Dar o sã trec dracu'la vara pe la Mãlãești cu o cutie de trabucuri cubaneze si o sã îmblânzesc eu "voiciunea mintii" lu' jupânul! Dacã am fost pãmpãlãu si nu m-am lipit de tura organizatã la Mãlãești aici,pe site,asa-mi trebuie,sa-mi mușc mâna dupã ce o sa întind cubanezele alea! Carpati.org

Luni, 12 februarie 2018 - 21:06

victoranica
victoranica
Coarda

Mda , aveți dreptate, e totul rezervat pânã pe trei martie . Pentru cã strugurii nu s-au fãcut prea bine in toamna, mã consolez la ideea cã la Mãlãești am mâncat cea mai proastã ciorbã de pe munte. Oare la Diham / Poiana Izvoarelor o fii aceeași situație?

Mulțam fain de informații !

Luni, 12 februarie 2018 - 20:45

zentai
zentai
Coarda

Eu rãmân optimist!
Apropo, Victor, ultima pozã pe care am vãzut-o eu cu Honurile, era de acum 2 sãptãmâni. Se cobora pe acolo OK, din spusele autorului. ªi, zic io, un sac mãcar de varã, n-ar strica!Te recuperezi mai repede dacã þi-e cald+ ceai, dupã o turã fulger prin Hornuri ( la care ºi eu am nãzuit iarna asta). Carpati.org

Luni, 12 februarie 2018 - 17:03

mihaela
mihaela
(admin)

Inainte gaseai locuri la cabane in interval decent iarna..nimereai cu 2 spatamani in avans. De cand s a raspandit moda turelor pe bani...se inchiriaza totul cu luni inainte... sufletul loc de stat.

Luni, 12 februarie 2018 - 16:56

zentai
zentai
Coarda

Te-ai lipit de o cazare la Mãlãeºti? Eu am sunat prin ianuarie ºi mi s-a spus cã e ocupat/rezervat/ þinut totul pânã-n martie, chitind io cã asta înseamnã 31 martie! Carpati.org

Luni, 12 februarie 2018 - 15:56

victoranica
victoranica
Coarda

Salut,

M-ar interesa daca e nevoie de sac de dormit la Cabana Malaiesti (= cat de bine incalzite sunt camerele) si daca a fost cineva recent din Busteni pe TR (poteca Take Ionescu) si are idee cum se prezinta zapada .
Also, a urcat cineva recent prin Hornul Mare ?

Multumesc mult !

Luni, 12 februarie 2018 - 14:25

miparv
miparv
Rucsac

Daca vrei acolo de revelion, e posibil ca acum sa fie prea tarziu de rezervat Carpati.org

Marþi, 7 noiembrie 2017 - 13:39

zentai
zentai
Coarda

@-ªtefania- PS- dacã te duci, pomeneºte ºi de mine, te rog,...aºa într-o doarã! Nu insista, sã nu se entuziasmeze omul, sã creadã cã vreau sã-mi tatuez numele lui pe meclã!

Aºtept impresii! Mã încred în tine! ªi...baftã! Carpati.org

Marþi, 7 noiembrie 2017 - 13:11

zentai
zentai
Coarda

ªtefania, asta cu prãjitura a fost epicã, dar nu mã ajutã, soro! Carpati.org

Dormitul pe jos, în sala de mese, mi-e peste mânã pen'cã sunt simandicos ºi cu tabieturi!

Pe de altã parte, nu mai sunt genul sã înghit un pumn de cuie, sã trag un gât de gaz, sã rup un picior la pat ºi sã-l fumez pânã la ieºirea din cabanã...

Am ºi eu un vis, vreau ºi eu sã mã împrietenesc cu cabanierul de la Mãlãeºti!

Marþi, 7 noiembrie 2017 - 13:08

stefi
stefi

Aha, am inteles. Carpati.org Cum sunt adepta turelor de-o zi, nu prea stiu cum e cazarea pe la cabane. Dar acum vreau s-o duc pe fetita mea la Malaiesti si sa stam o noapte.

Marþi, 7 noiembrie 2017 - 13:07

yo6ial
yo6ial
Coarda

În general nu e nici o problemã și o rezervare fãcutã cu zile sau o sãptãmânã în avans e destul dar... nu în perioada aceea a anului în care vrea Gabi... Carpati.org

Marþi, 7 noiembrie 2017 - 12:57

stefi
stefi

Adica nu poti gasi loc la cabana Malaiesti fara sa faci rezervare cu cateva luni inainte? Intreb pentru ca nu am stat niciodata peste noapte acolo, desi prajitura casei te face sa nu mai vrei sa pleci. Carpati.org

Marþi, 7 noiembrie 2017 - 12:52

yo6ial
yo6ial
Coarda

Nu m-am bãgat în seamã cã efectiv nu ºtiu, nu cunosc ºi nu-s la cataramã cu nimeni pe acolo dar pot sã-þi zic, pe bazã de experienþã, sã-þi ie sacul de dormit cu tine dacã mergi.
Pentru când am fost ultima datã pe acolo nu pot sã spun decât ”sãru'mâna Salvamont” pentru gãzduire ºi cã n-am dormit în zãpadã.
Carpati.org

Mai ºtiu cã rezervãrile la cabanele astea încep sã se facã de prin întâi ianuarie cu unul doi ani în avans...
Nu-s io degeaba corturar... ºi recomand independenþa.

Joi, 2 noiembrie 2017 - 13:58

radu.pavel
radu.pavel

Legenda spune ca pentru o asemenea fapta mareata este necesara aprobare de la Iohannis in sus.. Carpati.org

Miercuri, 1 noiembrie 2017 - 23:24

Afisari: 5,130

#21  Inapoi 1 2 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0650 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2023) www.carpati.org