Si pe mine m-ar interesa sa stiu cum se spune corect... intotdeauna m-am intrebat.
Iar un articol ar fi mai mult decat binevenit. Prima oara am fost acolo in '97. Am stat de cateva ori la cabana (in principal iarna)... Era un loc fain.
Iar pe mine ma zgandare sa va intreb despre altceva..
As vrea sa va spun mai intai ca ma bucur ca studiati site-ul de la un cap la altul (pentru ca stiu prea bine ca aveti foarte multe de oferit) si poate nu ne ocoliti si cu un eventual raspuns la intrebarea "Tigai sau Tziglai?"
Ca iubitor de Ciucas chiar m-ar interesa un articol pe tema asta..Eu n-am prins Cabana Ciucas in functiune decit o singura data. in turele ce au urmat am putut sa constat doar gradul de degradare..Cabana merita refacuta, este un nod important de trasee..
Dragii mei care a-ti scris mai sus ,cunosc bine situatia in legatura cu cabana Ciucas sau Chirusca cum i se spunea acum aproape jumatate de secol.Ma provocati sa scriu un articol pe tema asta care ar pute sa zgindare un rahat mai mare decit va imaginati Mai ma gindesc.In orice caz este mai mult decit regretabil ca dupa mai bine de 15 ani de munca grea Nea Postolache si sotia nu au avut nici o sansa Mare pacat au facut Omul asa amarit cum era tinea cabana ca ere casa lui.Sunt aici mari interese .Nea Bcurescu a luat-o de la capat Intelegeti si voi ce puteti .Mai mult nu va pot spune.Oricum nu stati degeaba!
Lipsa banilor, sau pur si simplu problemele de birocratie duc la aparitia unor astfel de situatii in care niste cabane deosebite raman in paragina. Dupa parerea mea sunt multe cabane functionale care merita mult mai mult, nu zic sa fie transformate in hoteluri pentru pantofari, dar sa fie decente. Adica stim cu totii in ce stare este cabana de la cea mai mare altitudine din tara... Omu, si nu se poate spune ca este inaccesibilitatea de vina. Oare ce se intampla?
@timmy...
nu prea inteleg... ce se intampla peste tot? ca sunt cabane in paragina sau ca sunt probleme cu autorizatiile (si multe altele?) in ceea ce priveste refacerea lor?
Probabil ca fiecare problema are o solutie, ba chiar la cate o asa solutie se poate da o mana de ajutor... (detalii pls? ai?)
Ar vrea sa o refaca dar au probleme cu autorizatiile, pentru ca ar trebui sa construiasca un drum temporar pentru transportul materialelor si asta impune dinamitarea unor stanci, si sunt multe altele... E mare pacat dar asta se intampla peste tot in Romania.
Salutare! As avea de gand sa trec pe la cabana ciucas si ma intrebam daca este tot dezafectata. Am cautat pe net dar am gasit numai stiri vechi asa ca daca cineva cunoaste informatii utile despre cabana le astept cat mai curand.
Iar un articol ar fi mai mult decat binevenit. Prima oara am fost acolo in '97. Am stat de cateva ori la cabana (in principal iarna)... Era un loc fain.
Miercuri, 9 ianuarie 2008 - 22:16