Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Februarie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Martie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Vremea
Saua Batrana
Muntii Bucegi
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Asistenta tehnica Translator automat engleza-romana (9)

cipicernat
cipicernat
(admin)

Topic closed.

Vineri, 18 martie 2016 - 14:47

yo6ial
yo6ial
Coarda

@Victor: Ieшti sigur? O sъ fie cel puцin interesant. Carpati.org

Vineri, 18 martie 2016 - 14:26

victoranica
victoranica
Coarda

Ma uitam prin pozele mele si am găsit trei cu titlu in engleză si una cu titlu in franceza, asta dintr un total de câteva zeci. Pana la urma nu e nimeni obligat sa pună titluri in romana, daca vreau pot sa pun acolo niste semne de punctuație, sa văd atunci ce traducere se mai dorește . La fel de bine sunt destui care nu specifica unde e făcută poza, nu văd de ce i-ai obliga sa spuna

yo6ial : scrie in romana veche , be my guest Carpati.org in felul asta chiar nu ti ar mai citi nimeni pălăvrăgeala . Ma scuzi ca la ora aia nu mi-a venit in minte cuvântul "Funcționalitate". Culmea ca oamenii care pot aplica efectiv schimbarea dorita de miparv folosesc mai des termenul englezesc

Vineri, 18 martie 2016 - 14:20

miparv
miparv
Rucsac

E vorba de respectarea limbii romane aici, evident. Cine vrea sa traduca, sa-si traduca. Din fericire, acest site (inca) e in romaneste.

Vineri, 18 martie 2016 - 11:38

yo6ial
yo6ial
Coarda

Dar mă întreb eu, trebuie neapărat să ne dăm limbi în engleză, la noi în ROMÂNIA? Carpati.org
Dacă ne aruncam vorbe peste Atlantic... hai că mai pricepeam. Așa c-o dăm amu cu un feature că e cool.
În limba mamii e lame. Nu?

Maimuțăreala nu e cool ci e cul (ca să fiu mai aproape de originile latine)

O să încep să postez și eu poze cu titlul și descrierea în caractere runice, chirilice, etc. Și așa cam face figuri baza de date la orice literă mai lungă de un octet.
Texte în româna veche... dap. E o idee.

Vineri, 18 martie 2016 - 10:21

victoranica
victoranica
Coarda

Chelului tichie-i trebuie

Mi se pare o prostie ca niște oameni sa petreacă timp sa implementeze un feature absolut inutil doar pentru ca ne e lene sa traducem trei cuvinte .. La urma urmei cât poate sa încapă intr- un titlu .. Si la urma urmei urmei, putem buchisi un pic de engleză, doar e o limba folositoare .. Si la urma de tot, esența unei poze nu prea se ascunde in titlu.. Cred
Mesaj modificat de autor!

Vineri, 18 martie 2016 - 02:18

drag0s
drag0s

In functie de browser-ul folosit, ai putea gasi de folos o serie de extensii/module ce pot facilita traducerea unor cuvinte/grupuri de cuvinte sau chiar a intregii pagini. De exemplu:

- pentru Chrome - Google Translate - referinta: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-translate/aapbdbdomjkkjkaonfhkkikfgj
llcleb?hl=en

- pentru Firefox - Translate This! - referinta: https://addons.mozilla.org/en-gb/firefox/addon/translate-this
Mesaj modificat de autor!

Vineri, 18 martie 2016 - 01:21

yo6ial
yo6ial
Coarda

Tot mai mulți oameni preferă limba unora aflați la 4000km de noi și atunci când vorbesc cu vecinii de peste Prut.
Dar cum pe carpați.org persistă butonul "Home" nu văd o asemenea minune să se înfăptuiască prea curând. Poate de Paște.
Nu catolic, nu ortodox. Cabalin.

Așa e în turmă...

Joi, 17 martie 2016 - 22:49

miparv
miparv
Rucsac

Tot mai multe poze au denumire in engleza ... propun un translator ca sa nu mai pierd timp cu dictionarul ...

Joi, 17 martie 2016 - 20:46

Afisari: 2,216

Adauga un mesaj in topic

Acest topic este inchis

0,0513 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org