Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Martie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Aprilie 2025
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Vremea
Varful Sandru Mare
Muntii Nemira
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Asistenta tehnica Probleme cu site-ul (17)

senty
senty
(admin)

Am inteles. Din pacate eu nu pot sa-ti raspund la intrebare.

Marți, 2 iulie 2019 - 13:25

yo6ial
yo6ial
Coarda

Nu întrebam de posibilitate ci de evenimente petrecute în trecut, dacă au existat/au fost semnalate.

Posibilitatea este certă, probabilitatea este relativ mică dar existentă iar miza... în ziua de azi, datele cu caracter personal au o piață bine înpământenită.
Un furt de date de card bancar lasă multe urme ce pot duce la hoț. Și hoțul are șansa de a da de un cont cu bani abia după virgulă. HI!

Da, este un site de munte dar are o bază de informații ca un ciubăr cu miere:
Nume, Prenume, fotografii cu caracter personal, mici autobiografii și ocazional numere de telefon, link-uri către site-uri cu alte date personale. Carpati.org
Și o sumedenie de date caracterizante în postări.
Chestii care se tranzacționează en-gros pe bani sau sunt o țintă pentru personaje rău intențonate.

Un scenariu:
Un personaj rău intenționat, cât timp cineva cu o reputație foarte bună, de aici, este într-o tură în străinătate, fără net la discreție ca acasă, la ceas de seară accesează ne legitim contul, modifică datele de contact (emailul pt a evita contactarea persoanei legitme) și organizează o tură sau țintește selectiv prin mesageria privată. O adresă de mail foarte similară celei originale poate fi trecută cu vederea de oricine și nu e procesată manual cum sunt datele de profil.

Urmările, consecințele, nu le mai fabulez acum. Se pot întâmpla lucruri urâte.
Chestie de pe o zi pe alta. Până se prinde persoana că are altă adresă de mail...

Eu am pățit-o recent pe un site talcioc. Până m-am prins că numărul de telefon din profil nu e al meu... cred că a trecut o lună.
Atât. Nici parola nici alte date nu au fost alterate. Doar numărul de telefon.

Marți, 2 iulie 2019 - 12:04

senty
senty
(admin)

Alex.... "internele" astea tin de Ovidiu hihi. Acum legat de furt si alte prostii, da, exista si o astfel de probabilitate, dar... totusi e un site de munte, nu banca cu date sensibile.

73.

Marți, 2 iulie 2019 - 11:19

yo6ial
yo6ial
Coarda

Apropos de ssl, numai de curiozitate, n-au fost niciodată probleme cu autentificarea în clar? Conturi deturnate/sparte/furt&minat date prrsonale, mai precis.

Sunt sigur că n-ar supăra pe nimeni un certificat semnat de oricare admin și acceptat de utilizatori, ca atare (creare excepție permanentă în browser-ele fiecăruia).
Zic și eu... mai mult din curiozitate.

Luni, 1 iulie 2019 - 20:14

rivas
rivas
Caraba

hai ca am rezolvat .problema era cu telefonul meu. multumesc

Luni, 1 iulie 2019 - 17:44

rivas
rivas
Caraba

iconita cu ! care apare spune ca site-ul nu este securizat si ca trebuie sa folosesc HTTPS in loc de HTTP in bara de adrese. conexiunea la acest site nu este sigura = acesta este mesajul care apare. conexiunea nu este privata acesta este mesajul cind am incercat sa ma conectez cu HTTPS.

Luni, 1 iulie 2019 - 15:41

senty
senty
(admin)

Un Refresh ai incercat?
Site-ul functioneaza fara probleme.

Luni, 1 iulie 2019 - 13:02

rivas
rivas
Caraba

nu mai pot sa accesez site-ul de pe telefonul mobil. cam de simbata se intimpla asta. apare mesajul : site indisponibil . multumesc

Luni, 1 iulie 2019 - 10:00

vali
vali

Doar unele poze... probabil ca urmare a pierderii de date din septembrie, acum ca am citit mai multe Carpati.org

Duminică, 14 decembrie 2008 - 16:02

urlea2002
urlea2002
(admin)

@vali..toata ziua am fost pe site si a mers ceas, folosind atat Mozilla cat si IE. Problema de vizualizare a fotografiilor nu e siteul...Carpati.org

Sâmbătă, 13 decembrie 2008 - 18:18

cipicernat
cipicernat
(admin)

Orice poza sau numai unele?

Sâmbătă, 13 decembrie 2008 - 16:58

vali
vali

M-am inregistrat ieri si mie nu mi se afiseaza pozele din galerii... dezamagitor.
Folosesc Firefox 3.0 cu Adblock si NoScript (ambele sunt dezactivate pentru site).

Sâmbătă, 13 decembrie 2008 - 16:35

miparv
miparv
Rucsac

La mine cateodata apare fondul alb si scrisul cu albastru (numai alb si albastru).

Joi, 4 septembrie 2008 - 19:02

darkhriss
darkhriss
Coarda

Adineauri s-a intamplat iar. De la 18:30 la 18:33

Joi, 4 septembrie 2008 - 18:34

ovidiu
ovidiu
Busola

Incearca sa notezi exact (data / ora / minutul) cand se intampla si sa le trimiti pe privat la user ovidiu.

Marți, 2 septembrie 2008 - 14:50

vpraji
vpraji

la mine nu se intampla

Luni, 1 septembrie 2008 - 17:49

darkhriss
darkhriss
Coarda

Zilnic, de cateva ori pe ora, site-ul se blocheaza. Nu se mai incarca absolut nimic timp de 3-4 minute. Nu cred ca problema e de la mine, am rugat pe cineva sa intre pe site in perioadele respective, si mi-a zis ca nu merge. De ce se intampla asta?

Duminică, 31 august 2008 - 19:32

Afisari: 1,592

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0516 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org