Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Februarie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Martie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Vremea
Varful Pietros
Muntii Rodnei
#80  Inapoi 1 2 3 4 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Asistenta tehnica Imposibilitatea stergerii si modificarii turelor (80)

zentai
zentai
Coarda

Asa-i,scufițule,când esti de bună credința...incepe sa te apese grija de bibelourile altuia! Carpati.org

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 20:56

scufitul_rosu
scufitul_ros..
Caraba

Propun sa punem la loc sigur bibelourile din sufrageria varvericai. Vad ca se paraseste camera cam furtunos Carpati.org

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 20:07

ratza
ratza
Busola

Exact. Și, chiar dacă e cam tardiv, am tras acum apa. Adio.

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 19:01

zentai
zentai
Coarda

@rata-valorile acestui site rezidă din citatul de pe frontispiciul virtual al site-ului..."Pentru ca întotdeauna ai nevoie se un prieten"...Nu contează motivele tale personale care te-au determinat sa postezi pe aici.Nu-s opozabile nimănui.Ne bazăm,cu toții,doar pe ceea ce se afirmă,fără speculații.Eu de asta am scris si am presupus ca altii de asta au scris...din prietenie.Doar tu, reiese din afirmatiile tale, ai scris sacrificandu-ti o parte din igiena! Carpati.org.

@rupi-e ipotetic.Dar prietenia nu e un scop in sine...E ca-n dragoste...daca se poate,bine.Daca nu se poate,nu se poate.Numeni nu tine pe nimeni cu forta in această relatie de prietenie. Ideea e ca atunci când te desparti de cineva la care ai ținut,din varii motive,nu contează,nu-i ceri darurile pe care tu i le-ai facut, inapoi...Carpati.org
Mesaj modificat de autor!

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 18:49

rupi2003
rupi2003
Coarda

@zentai: Scopul scuza mijloacele care va sa zica.

@xoreax: Te ocupi mai nou cu transferuri de proprietate? Pentru utilitate publica si cu prealabila despagubire cumva?
Cum definesti tu "motivatia serioasa"?

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 18:28

ratza
ratza
Busola

O să respect valorile acestei comunități atunci cînd vor exista. Nu șantajez pe nimeni, pur și simplu uitați că exist și că am existat vreodată.

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 18:02

zentai
zentai
Coarda

@ratza-ai inteles gresit existenta acestui site...as zice total gresit.Confunzi cuvintele.Daca-i privat,in capul tau e ca un fel de "privată",in care asezi tu ceea cu ce te stergi la fund (expresiile tale),ca asa consideri tu.Si n-ai inteles,pe de-antregul,nici restul.Adică..."ba vezi ca sterge Einstein Rata teoria relativității de pe site"iar noi fraierii ăștilalți in prag de sinucidere..."bă,si noi cum mai ajungem pe lună daca șterge ăsta teoria"?!

Cred ca ai o stima de sine pana-n tavan sa postezi mesajul de mai sus.Ar trebui sa te mai cenzurezi.Nu-ti sunt dator cu absolut nimic ca ai scris tu un jurnal pe site.Site -ul funcționează doar la nivelul bunului simt...cu "daca vrei".Nu te-a obligat logarea la site ai alocarea unui cont sa contribui cu ceva.E doar daca vrei.Pe lângă tine mai sunt multi care vor,postează si nu emit pretenții.

Fii un adevărat atunci si sterge tot ce-ai scris.Iti gatantez ca n-o sa se prăbușească site-ul.Esti ca teroristul ala cate se aruncă in aer sperând la 60 de gagici virgine si un munte de pilaf.Ei afla ca lumea n-o aa ae prăbușească după tine...
La fel cum n-o sa se prăbușească dacă as sterge eu vreu jurnal sau oricine.Vrei sa faci pare dintr-o comunitate?atunci respectă-i frate valorile.Nu veni pe aici cu hârtie cu care tu iei in calcul ca te poti sterge la fund.Păstrează hârtia aia pentru valorile in care crezi...si nu mai incerca sa șantajezi...ca nu esti Biblioteca Națională sau Biblioteca Vaticanului! Carpati.org

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 17:53

ratza
ratza
Busola

@ad078 - Sincer, nici eu n-am habar. Probabil că se găsește.

@xoreax - Acolo să le citiți pe toate.

@zentai - Da' știu că ai tupeu să-ți dai cu părerea despre ce pot face eu cu propria mea muncă! Dacă mie mi se pare că e hîrtie de șters la cur, fix aia o să fac cu ea. Nu din răzbunare, cum ai tu impresia în timp ce-ți verși nervii, ci să las loc celor cu mult talent și experiențe extraordinare. Ca un imatur ce mă aflu, ai cuvîntul meu că nu voi mai scrie nimic.

E foarte interesant cum cei care au gura mare referitor la ce pot face autorii jurnalelor/turelor contribuie doar cu gargară.

Roger out!

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 16:37

zentai
zentai
Coarda

Ștergerea unui jurnal,de pe portal,înseamnă doar o pustiire de sine.Stiu ca cei care si-au sters jurnale au crezut ca se răzbună pe ceva/cineva.Lăsând deoparte sentimentul de răzbunare,care spune ceva despre noi,ceea ce s-a scris nu e nici capodoperă literară,nici informatii vitale,de negăsit in galaxie.E doar un text pe care la un moment dat am vrut sa-l daruim semenilor sau am vrut sa povestim de ceva ce noi am considerat ca a fost extraordinar ca experiența /traire/aventură pentru noi sau ca macar merită povestit.Sau am vrut sa mai stie lumea ce facem noi in timpul liber.

Nu înseamnă o sărăcire a site-ului si n-o sa însemne niciodată pentru ca altii,cu mult talent,cu aventuri extraordinare or sa îmbogățească colectia de viată a site-ului.Noi,ăia care acum ștergem ceea ce cândva am dăruit, o sa rămânem pe suflet cu-n gest si peste ani o sa dam orice sa intoarcem timpul inapoi si sa fim cinci minute mai deștepți decât am fost când am aruncat in "desfiintare"jurnalul pe care l-am scris cândva cu drag,socotind peste ani ca poate nu la gunoi era locul unui dar facut cu drag.

Dar fiecare ne asumăm alegeri in viată si sa ni le asumam până la capăt.Site-ul nu ne este dator cu nimic in aceasta privință,cum nu ne este dator,de fapt,in nicio privință.Nu asa se merge pe un drum in căutarea veșniciei.Desi nu sutem vesnici credem ca alegerile noastre sunt!

Mega jenant!
Maturizati-va dracului odată sa ne putem si noi bucura de ceea ce e frumos si vesșnic in celalalt.E "investitia"lui Dumnezeu hărăzită aproapelui,nu e de păstrat in sine!Daca nu mai sunteti ins stare sa pastrati gestul unui dar nu mai daruiti.Stati dracului in banca voastră,de la început!Ca nu ofticați pe nimeni cu ștergerile"jurnalelor"voastre!

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 12:42

xoreax
xoreax
Coarda

Laurii inca se mai pot culege.

http://web.archive.org/web/20150912151415/http://www.carpati.org/jurnale/macaz2006/1/

http://web.archive.org/web/20151005105759/http://www.carpati.org/jurnale/ratza/1/

Duminică, 31 ianuarie 2016 - 11:08

ad078
ad078
(admin)

Ai dreptate Radu (ratza), in momentul de fata e ceva munca sa faci un jurnal (mai ales daca alegi sa pui si foto), sper sa se schimbe asta in curand....

Dar despre laurii de care vorbesti, nu am habar, la cine merg? Si ce inseamna asta, care sunt avantajele ?

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - 23:09

ratza
ratza
Busola

xoreax, ce propui tu de fapt e ca unii să facă munca, iar alții să culeagă laurii. Nu merge așa.

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - 21:50

midan
midan
Rucsac

Propunere pe utilizatorii site-ului:
Beți ceai de roiniță Carpati.org

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - 21:10

xoreax
xoreax
Coarda

Propunere pentru admini!

Cum in ultimul timp se pare ca e la moda stergerea jurnalelor in urma altercatiilor de pe forum, sugerez ca toate jurnalele sa devina proprietatea carpati.org iar stergerea lor sa fie imposibila pentru utilizator SAU sa fie posibila doar cu o motivatie serioasa trimisa catre echipa de administrare.

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - 20:54

lauramatei
lauramatei
(admin)

Bai fratilor, mai luati o pauza, e weekend!

Plecati pe munte, iesiti la alergat cu cainele sau cu copilul in parc, mergeti cu sotia/iubita si dansati toata noaptea sau faceti ce vreti voi, dati gheata de pe trotuarul din fata blocului, faceti ceva daca aveti prea multa energie si nervi de descarcat, dar lasati naibii oamenii sa mai vada si altceva pe prima pagina a site-ului acesta!

Azi am recomandat cuiva care vrea sa inceapa sa mearga pe munte sa intre pe aici si sa afle chestii... si mi-a fost rusine ca am fost nevoita sa ma scuz, ..."nah, pe aici sunt oameni de toate felurile....se cearta unii pe prima pagina, ... stii, nu baga in seama, o sa vezi tu cine e ok cu muntele si cine bate campii sau are chef de certuri la nesfarsit... tu filtreaza ce e ok pe acolo". Chiar nu sunt pupatoare (sau pupacioasa?Carpati.org ) (ca sa nu folosesc cuvinte nou introduse in dex), nici eu nu-s cel mai docil user, dar mie site-ul asta chiar mi-a adus lucruri bune, eu tin la el, ma simt aici un pic ca acasa si ma enervati ca faceti scandal in sufrageria mea!

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - 19:13

odin
odin
Rucsac

Pacat Carpati.org
Jurnalul cu 8-ul de rapel prins aiurea si cu carabina capabila sa zboare prin aer erau fix descrierea cunostintelor tale. Nu turele.

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - 18:37

macaz2006
macaz2006
Caraba

Gata, am rezolvat si pomelnicul de ture si majoritatea datelor mele de la profil, ca sa nu mai zica lumea ca ma dau tare. Am sters si jurnalele din acelasi motiv. Bine ca nu pot sterge si turele ca le ardeam si p-alea.

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - 14:46

gabicolea
gabicolea
Caraba

pentru toata lumea: chiar nu ati obosit? nu aveti altceva mai bun de facut? s-a explicat greseala, s-au cerut scuze...ce naiba ...hai sa-i executam in piata centrala? chiar sunt dezamagit de ceea ce am gasit la acest topic, imi pare ca nimic nu mai deosebeste membrii acestui site de societatea romaneasca pe care majoritatea celor prezenti aici o doresc sa arate cu totul altfel si pe care unii (printre care si eu) au ales sa o paraseasca.

pt macaz si alti cativa ca el:
tu chiar ai nevoie de niste tigle, ca se pare ca multe ti-au zburat de pe casa! vorbesti de pupincurism dar habar nu ai ce a insemnat site-ul asta intr-o vreme cand nu aveai bloguri, facebook si alte chestii.
habar nu ai de munca necesara inceperii si mentinerii acestui site
habar nu ai de legaturile pe care le-a facilitat, de prieteniile pe care le-a legat, de tragediile pe care le-a impartasit!
vii tu acum si, dupa ce ti-ai pus un pomelnic de ture sa vada lumea ce tare esti, incepi sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta.
nu voi uita niciodata pe cineva care cere oameni "docili" in ture

nu m-am gandit nici un moment ca lumea nu posteaza jurnale pt concurs din cauza ca s-ar simti insultati cerandu-li-se a fi pupincuristi; dimpotriva, am gandit ca Hana, ca oamenii nu posteaza deoarece mi se pare meschin si peste bunul simt al unora sa postezi acest gen de jurnale pentru un concurs; ele sunt pentru inima si suflet.
poate este o diferenta de atitudine fata de viata si de cei din jurul nostru; poate noi asta "mai batrani" care am am fost aici si am vazut site-ul crescand sub ochii nsotrii simtim si vedem altceva

nu pot decat sa-i felicit pe initiatorii site-ului desi de-a lungul timpului am avut si eu discutiile mele cu adminii (apropos, acestia nu sunt numiti de o autoritate suprema si nu sunt pusi in functie pe vecie ...aproape oricine poate ajuta); sigur nu sunt sfinti si au facut si vor mai face greseli, insa ce e prea mult, este prea mult!

pacat, mare pacat!

zile senine
gabi

Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - 00:10

johnnutz
johnnutz
Caraba

Recunosc ca nu am avut rabdarea necesara sa citesc toate comentariile insa am prins ideea ca unii sunt revoltati ca nu a fost anuntat din timp ca turele nu se mai pot sterge, indiferent. Si ca adminii sunt infierati pentru asta. Chiar nu exista subiecte mai serioase in care sa se discute constructiv pe pagini intregi cum se intampla la acest topic?
Mi se pare un subiect atat de banal...un membru al acestui site posteaza o tura, din acel moment isi asuma o anumita responsabilitate care creste proportional de la un text ce acea tura il contine pana la responsabilitatea morala (doar morala) pe care o poarta fata de participanti in momentul in care tura se si desfasoara. Eu, ca si posibil participant imi doresc sa iau o decizie informata inainte sa ma inscriu si ma uit la istoricul organizatorului. Ca a avut o tura nereusita, una anulata sau 10 reusite ma intereseaza sa vad aceste lucruri. Si voi lua o decizie obiectiva sau subiectiva, depinde de filtrul gandirii fiecaruia.
Am postat o tura, m-am razgandit si constat ca nu o mai pot sterge...unde este drama? Scriu un comentariu in care imi motivez decizia si gata. Pentru ca in momentul in care am postat-o deja mi-am asumat o responsabilitate.
Adminii acestui site inteleg ca fac munca voluntara si ii admir pentru asta. Consider ca nu este usor ce fac ei (dincolo de timpul dedicat), sa iti mentii permanent o atitudine echilibrata fata de diverse situatii. Si chiar mi se pare ca munca lor, atat cat este ea nu este suficient apreciata. Site-ul a fost crescut inclusiv de ei, nu doar de membrii mai vechi sau mai noi si consider cu tarie ca niste potentiali admini, din noul val daca imi permiteti sa ma exprim asa, nu vor face treaba mai buna.
Faptul ca site-ul a alunecat usor usor in ultimii 2-3 ani nu se datoreaza adminilor si regulilor ci din punctul meu de vedere este o tendinta naturala careia nu i te poti opune. Facebook este o platforma care la ora asta ofera o interactiune mult mai usoara si modalitati mai rapide de a te organiza pentru a merge pe munte. Iar noile generatii asta cauta, cum am spus, este ceva natural.
Ce cred eu ca se poate face este ca se poate imbunatati site-ul in anumite privinte si un lucru pe care nu il inteleg totusi este de ce cei care se ocupa de mentenanta nu accepta ajutor din exterior. Se invoca faptul ca totul se face voluntar si in limita timpului disponibil, lucru de apreciat. Insa in diferite ocazii am vazut ca oamenii vor sa dea o mana de ajutor pe aici, la diverse imbunatatiri, inclusiv eu am venit acum vreo 2 ani cu propunerea sa se initieze o campanie de strangere de niste fonduri din care sa se plateasca un programator care sa aduca imbunatatiri functiei de cautare. Din pacate nu s-a intamplat nimic. Cred in continuare ca anumite lucruri ar trebui externalizate pentru a li se aduce imbunatatiri. Imi dau seama ca e greu sa iti "dai copilul" pe mana altora dupa atatia ani dar lumea evolueaza.
Bineinteles, este doar o propunere, deviind de la subiectul topic-ului.
In concluzie, nu consider ca aici este democratie si ca adminii sunt obligati sa consulte poporul in legatura cu fiecare chestie noua implementata. Si nici nu sunt obligati altfel decat moral sa o anunte inainte. Dealtfel adminii si-au si explicat nesincronizarea, o explicatie de bun simt, omeneste vorbind.
Se vorbeste din ce in ce mai putin despre munte, vad un avant din ce in ce mai mare spre cancan, persiflare, ironii. Acum putin timp cineva deschisese un topic in care propunea ceva cu o cabana sau refugiu de piatra facut de AMC. Omul era serios, sincer in ceea ce spunea, chiar daca nerealist. Ironii la greu din partea membrilor activi.
Daca stau sa pun in balanta tot ce mi-a fost util consultand acest portal de-alungul anilor, de la sfaturi de echipament, la trasee pana la cateva ture organizate in care am cunoscut oameni faini mi se pare un egoism pur sa critic niste masuri logice, dealtfel. Si cred ca e valabil pentru multi de aici. O seara buna!

Vineri, 29 ianuarie 2016 - 22:37

alexalex
alexalex

Bine punctat obyy...voorbe multe, vorbe ...inseamna ca lumea are timp de stat in fatza monitorului ....mai puneti mana pe rucsace si la treaba ca de vorbe suntem satui ..hai la mai mare
Carpati.org

Vineri, 29 ianuarie 2016 - 20:44

Afisari: 6,367

#80  Inapoi 1 2 3 4 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0779 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org