Am incercat sa urc o fotografie facuta din Mocanita si am primit urmatorul email:
"Salut, victoranica!
Fotografia
Impresii de Mocãniþã - ID: 100744
1. A fost inactivata, deoarece nu a fost incadrata la categoria corespunzatoare/muntele corespunzator. Daca doresti sa o reinscrii, te rugam sa citesti Regulamentul foto, disponibil la adresa http://www.carpati.org/regulament_foto/ !"
O incadrasem la peisaje, pentru ca era, totusi, un peisaj. Nu am nimic impotriva cu faptul ca incadrarea ei a fost considerata eronata, dar am rugamintea sa mi se precizeze sub ce categorie trebuia postata.
Pentru a ajunge în galerie (galeria Carpati.org), o poză trebuie mai întâi să fie notată de cel puțin un administrator cu o notă "de trecere". Până atunci, fotografia așteaptă în galeria personală. Acolo rămâne și dacă notele acordate de unul sau mai mulți administratori nu o califică pentru a intra în galeria carpați.
Când accesezi direct din meniu rubrica Galerie, ești condusă automat spre galeria personală, acolo unde se află toate fotografiile.
Apropo de galerie: pe pagina principală mie nu îmi afișează chiar ultima fotografie din galerie (a lui cristi.iliescu), ci mi-o arată tot pe cea cu păpădii (a lui owidiu89)....
Dar dacă fac click pe "Galerie" le văd și pe ultimele.
Mesaj modificat de autor!
Am incercat sa fac upload unei fotografii ce respecta cerintele de dimensiune.
Uploadul a fost refuzat cu mesajul : "Nu detii destule drepturi pentru a copia fotografia!"
Imi puteti spune ce se intampla ? Am incercat cu trei fotografii diferite. Este posibil sa-mi fi fost blocat dreptul de a posta fotografii ? Daca da, chiar am nevoie de o explicatie ..
Am incercat sa urc o fotografie facuta din Mocanita si am primit urmatorul email:
"Salut, victoranica!
Fotografia
Impresii de Mocãniþã - ID: 100744
1. A fost inactivata, deoarece nu a fost incadrata la categoria corespunzatoare/muntele corespunzator. Daca doresti sa o reinscrii, te rugam sa citesti Regulamentul foto, disponibil la adresa http://www.carpati.org/regulament_foto/ !"
O incadrasem la peisaje, pentru ca era, totusi, un peisaj. Nu am nimic impotriva cu faptul ca incadrarea ei a fost considerata eronata, dar am rugamintea sa mi se precizeze sub ce categorie trebuia postata.
Multumesc anticipat ! O zi frumoasa !
Marți, 14 august 2018 - 16:30