Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Martie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Aprilie 2025
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Vremea
Varful Carja
Muntii Parang
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Asistenta tehnica Fotografii (14)

bala
bala
Coarda

Salut!
Gasesti aici tot ce-ti trebuie: http://www.carpati.org/regulament_foto/

Miercuri, 16 septembrie 2009 - 22:43

remusik25
remusik25

sunt un membru nou si nu ma prea descurc si de aceea rog pe cineva sa ma ajute,sa imi zica ce trebuie sa fac pentru a posta poze pe acest site la galerie cu peisaje,cu panorame,in general poze mult prea frumoase,poze cu muntii patriei
va multumesc

Miercuri, 16 septembrie 2009 - 22:35

andreeadumitru
andreeadumit..

Scuzati-ma,insa am aceeasi problema ca si emma.Pe data de 23 iunie am incarcat cateva fotografi,dar de pe data de 24 iunie pana acum n-am putut sa incarc niciuna.

Duminică, 28 iunie 2009 - 11:37

cipicernat
cipicernat
(admin)

Nu e pe server. O problema asemanatoare a avut si Tzake. Inca nu i-am dat de capat. Carpati.org

Miercuri, 3 iunie 2009 - 22:17

eaglefree
eaglefree

Desi sunt oarecum offtopic,as mentiona faptul ca sunt probleme si cu uploadul filmelor.Am incercat sa urc un film,dar n-am reusit nicicum.
Sau,n-a trecut testul adminilor?

Miercuri, 3 iunie 2009 - 22:00

cipicernat
cipicernat
(admin)

Rezolvat. Era o problema legata de Exif-ul fotografiilor.

Luni, 1 iunie 2009 - 13:37

emma
emma
Busola

multumesc cipi

Luni, 1 iunie 2009 - 11:44

cipicernat
cipicernat
(admin)

Ca sa pun pe moment punct oricarei discutii inutile:

Am primit pe mail fotografia si investigam ceea ce se intampla. Intr-adevar nu se face uploadul. Urmeaza ca Ovidiu sa vada de ce.

Luni, 1 iunie 2009 - 11:42

emma
emma
Busola

si daca fotografia a fost inscrisa...si nu o vezi niciunde? ea corespunde standardelor...

Luni, 1 iunie 2009 - 11:30

yo6ial
yo6ial
Coarda

Fotografiile au sub 400 kilobytes? Ce e peste, e refuzat de site, in mod automat.
Nu au fost "inactivate" ? (vezi email-urile primite de la carpati.org, daca e cazut ti se spune ce poza si de ce a fost stearsa. repet: daca e cazul)

Reusesti sa uploadezi pozele, si nu reusesti sa le vezi?
Sistemul antifurt al fotografiilor, utilizat in galeriile carpati.org, mai fac harababura in cache-ul browserelor. (funny) De obicei, purjand informatiile stocate in cache ("tools/clear private data" in firefox, bifeaza doar "cache" si "cookies")
Sau, mai simplu, inchide si redeschide browserul de internet...

Daca fotografiile se uploadeaza, primesti mesajul "Fotografia a fost inscrisa [OK]" si poti vedea thumbnailurile in albumele tale, dar nu poti vedea imaginea mare sau la rezolutia maxima, atunci e o problema in browserul tau sau doar amalgam in cache.

carpati.org este unul din cele mai "jived" situri intalnite de mine. Munca depusa de programatori este de admirat Carpati.org dar perfect nu se poate.
Eventual un update la motorul java de pe sisteml tau (Java plugins si eventual Java Runtime Environment)

Banuiesc ca se poate restrictiona accesul, de catre "cineva" dar nu cred ca acel sau acea "cineva" exista si chiar in absurda presupunere ca ar exista, nu ar face discriminare inte temele fotografiilor Carpati.org

Succes.

Luni, 1 iunie 2009 - 11:22

emma
emma
Busola

dar nu e vorba de tema...pur si simplu nu pe pot pune...am incercat sa pun cu persoane, dar nu merge. am pus poze de pestera si tot nu merge...apoi fotografi de exterior si la fel;imi scrie fotografie inscrisa dar nu apare niciunde. culmea...cele cu flori merg. au dimensiunile bune si sunt f atenta unde le incadrez...iar pt concurs aveam si eu o fotografie buna dar din pacate nu o pot incarca desi mesajul e ca a fost inscrisa.
sunt f trista sincer...si ma intreb daca cineva poate sa restrictioneze accesul si daca da pe ce motive. pls help

Sâmbătă, 30 mai 2009 - 20:18

eaglefree
eaglefree

Mai inainte am reintrodus fotografiile inttr-un jurnal,si nu mi-a urcat pe server o fotografie care era mai mare cu doar 1 kb decat cei 400 kb permisi.
Nici eu nu inteleg de ce unele fotografii nu le poti urca.

Sâmbătă, 30 mai 2009 - 15:16

cipicernat
cipicernat
(admin)

Nu inteleg . Carpati.org Tema fotografiei nu are absolut nicio legatura cu uploadul. Nu exista niciun soft care sa controleze tema (si dupa cum vezi, sunt destule fotografii cu peisaje).

Restrictiile legate de marimea fotografiei sunt aceleasi pentru absolut orice fotografie: fotografia sa nu fie mai mare de 400KB (daca o fotografie este mai mare - sa zicem 3MB, trebuie sa folosesti un soft de editare a fotografiei - chiar si unul free gen IrfanView este suficient, o redimensionezi si mai scazi foarte putin din calitate - 90-95%) iar a doua conditie este legata de latimea fotografiei - minim 500px.

In plus, atentie la incadrarea la categoria(peisaje/cabane/etc/) si muntele potrivit (Piatra Craiului, Bucegi, Ceahlau/etc.).

Succes! Carpati.org

Sâmbătă, 30 mai 2009 - 14:30

emma
emma
Busola

nici eu nu reusesc sa fac upload la fotografii din munte, culmea dar fotografii cu flori pot pune...mi se pare aiurea deoarece carpati.org nu e un site despre flori , ci despre munti

Sâmbătă, 30 mai 2009 - 02:07

Afisari: 1,451

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0763 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org