Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Martie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Aprilie 2025
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Vremea
Varful Nedeia
Muntii Tarcu-Muntele Mic
#32  Inapoi 1 2 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Asistenta tehnica Date personale (32)

oleg
oleg
Caraba

Mi se pare normal sa-ti spui numele cand intri pe acest sit unde esti primit ca un prieten si un iubitor al muntelui. Pastreaza-ti anonimatul cand iti creezi cont pe siturile alea..., unde nu trebuie sa stie nimeni cine esti. Aici intri intr-o colectivitate, ca intr-o clasa se scoala, grupa de facultate, intr-un loc de munca, sau intr-o echipa care cucereste Everestul. Trebuie sa se stie cum te cheama. Mi se pare o chestie de politete, bun simt, educatie!

Vineri, 25 iulie 2008 - 15:50

urlea2002
urlea2002
(admin)

Asta stie toata lumea..Carpati.org..ma refeream la aia de stiinte juridice...Carpati.org

Vineri, 25 iulie 2008 - 15:03

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Care ? Ca aia de cârcotas e la mine Carpati.org

Vineri, 25 iulie 2008 - 14:30

urlea2002
urlea2002
(admin)

Imi pun diploma la bataie..Carpati.org

Vineri, 25 iulie 2008 - 14:28

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Si eu vreau sa tai în carne vie Carpati.org

Vineri, 25 iulie 2008 - 13:57

varverica
varverica
(admin)

Ideea este foarte buna, este exact ceea ce doream sa facem. Dupa ce ne documentam, modificam si regulamentul si dam drumul la mesajul prin care anuntam aceasta masura.

Va fi un admin (sau mai multi) responsabil cu profilurile.

Vineri, 25 iulie 2008 - 13:18

veteranul1
veteranul1
Coarda

O sugestie. Rog sa fie tratata ca o sugestie si nu interpretata ca rauvoitoare etc. Portalul are in prezent aproape 3300 de membri. Statistic, vorbind, este posibil ca printre acestia sa se numere si cineva cu studii juridice. Sa se apeleze la acea persoana, care poate clarifica aspectul legal al problemelor privind identitatea membrilor , si apoi sa fie desemnata admin cu tema profil. Va putea dialoga cu noii inscrisi si va adopta masuri regulamentare in consecinta.

Vineri, 25 iulie 2008 - 13:11

cipicernat
cipicernat
(admin)

Topicul a fost mutat pe numele meu (fusese deschis pe userul thinkpink care nu mai este activ) si este disponibil in acest moment in listele Asistenta tehnica si Topicuri recente.

Joi, 24 iulie 2008 - 14:36

veteranul1
veteranul1
Coarda

Cand accesezi pe forum "asistenta tehnica" rubrica cu "date personale" nu mai apare. Oare de ce? O regasesti daca apelezi la "mesaje recente".

Joi, 24 iulie 2008 - 12:44

varverica
varverica
(admin)

Contul "thinkpink" a fost inactivat, la solicitarea membrului respectiv. In general in astfel de situatii se "ingheata" contul, pentru a nu lasa o discutie in aer, asa cum a ramas discutia de fata. Motivele lui sunt intemeiate si am acceptat sa inactivam contul de tot.

Asa cum au spus Cipi si Cristi-Urlea, vom studia problema mai in detaliu (aspecte juridice) si in curand vom demara actiunea "Profilul" Carpati.org

Proba practica vine cam cand avem timp, adica printre alte probe cum ar fi actualizarea ghidului, pregatirea intalnirii de vara si a Adunarii Generale, actualizarea regulamentului, redactarea nwesletter-ului, pregatirea materialelor pentru asociatie sau implementarea zecilor de propuneri venite de la membri pe Forum. Nu ma plang, nu asta e intentia, doar ca toate cer timp - unele chiar mult timp.

Marți, 22 iulie 2008 - 14:06

cipicernat
cipicernat
(admin)

Daca jumatate din conturile membrilor carpati.org sunt anonime, atunci jumatate din numarul conturilor vor fi inghetate - contul va continua sa existe, pentru a nu se pierde nimic din ceea ce a postat persoana respectiva, dar nu va putea fi accesat.

Inainte de a actiona, preferam sa studiem temeinic problema pentru a evita discutii de genul acesteia.

Luni, 21 iulie 2008 - 15:47

veteranul1
veteranul1
Coarda

Pana acum s-a comentat. Cand se trece la proba practica? Aveti grija domnule Telcean in situatia anonimatului sunt cam jumatate din carpatisti.

Luni, 21 iulie 2008 - 13:09

darkhriss
darkhriss
Coarda

Numai daca ma rugati frumos Carpati.org

Duminică, 20 iulie 2008 - 23:34

stefalexe
stefalexe
Busola

Cristina, da-ne actele casei! Carpati.org

Duminică, 20 iulie 2008 - 23:01

darkhriss
darkhriss
Coarda

Discutii inutile :| Nu inteleg de ce trebuie sa se faca atata caz dintr-o tampenie ca asta. E numele...nu iti cere nimeni actele casei

Duminică, 20 iulie 2008 - 22:14

urlea2002
urlea2002
(admin)

Mda, discutiile vor fi lungi si, probabil, ca si pana acum in cazuri similare, nu vor duce la nu stiu ce rezultate.
Corect, legea protejeaza datele personale. Nici o institutie careia ii divulgi datele personale(data nasterii, cnp, domiciliu, etc) nu are dreptul de a le divulga fara acordul tau.
Nu vad ce probleme ar avea unii in a-si scrie aici numele, sa stim cu cine vorbim, daca e din Bucuresti sau de aiurea, si cate ceva despre experienta sa montana. Nu vad cu ce prejudiciaza aceste date dreptul sau la intimitate, mai ales ca in acest caz, adica siteul carpati.org, e vorba de un portal public, de o comunitate montana, nu de institutii. Aici e vorba de prietenii, amicitii, colaborari, ture, etc, facute cu si pentru montaniarzi.
Daca unul sau altul doreste ca atunci cand ne intalnim pe munte sa ne dam doar buna ziua si sa trecem mai departe, sau sa stam la un foc de tabara si sa ne uitam unii la altii fara sa stim ca suntem colegi pe acest portal, mai ales ca suntem toti iubitori ai muntelui, sa isi pastreze identitatea secreta, treaba lui, dar aceste atitudini nu se incadreaza in ceea ce inseamna a fi un om dedicat nu numai muntelui, dar sa rezulte si respect pentru altii care dovedesc, poate, cel putin aceeasi dragoste pentru inaltimi.
Cam atat.
In rest, cum zicea si Cip...daca asta e cea mai mare problema a unora, in a ne "divulga" numele si localitatea de unde e, inseamna ca nu are de gand sa faca parte din aceasta comunitate si sa participe la realizarea scopurilor ei.
Vor foi modificate toate conditiile de utilizare a siteului.
Sa fie clar: NICI o lege nu ne obliga sa nu va cerem numele si prenumele si NICI o lege nu va obliga sa le dati. Totul tine de dorinta voastra de a participa sau nu la dezvoltarea acestei comunitati. Deci, e o optiune a noastra de a dori sa stim cine e membru pe acest site, la fel cum e o optiune personala a fiecaruia daca vrea sau nu sa se supuna acestor conditii.

Sâmbătă, 19 iulie 2008 - 09:32

cipicernat
cipicernat
(admin)

Sa nu va suparati pe mine, dar eu nu inteleg nici macar unul din mesajele aparute de la ultima mea replica incoace.

Am spus ca vom studia cu atentie legea si o vom face cu ajutorul unui jurist.

La prima vedere lucrurile stau in felul urmator: asa cum spunea si thinkpink, solicitarea datelor personale (nume, prenume, oras de domiciliu, email) este posibila - si, din punct de vedere legal, ramane la atitudinea operatorului acestor date (in cazul de fata carpati.org) daca o considera obligatorie sau nu. Din acest punct de vedere, pozitia noastra este destul de clar exprimata, ceea ce ne va permite sa trecem, cel mai probabil, la "inghetarea" conturilor care nu respecta acest reguli, pentru ca: " Utilizarea carpati.org presupune acceptarea acestui regulament". Toti cei care nu sunt de acord cu una sau mai multe din prevederile lui au optiunea de a utiliza site-ul in mod total anonim, fara a se intregistra, urmand a avea acces limitat la facilitatile acestuia.

Ramane de vazut in ce masura este legala afisarea acestor informatii in profil. Pentru aceasta parte - vom apela si la un ajutor din partea celor cu studii in domeniu, dupa care vom armoniza Conditiile de utilizare cu legislatia in vigoare.

Vineri, 18 iulie 2008 - 23:55

midan
midan
Rucsac

@boreal2007, fara ironie sau alte d-astea, nu tineam sa iti stiu cv-ul, spuneam si o repet nu am nimic personal cu tine, ai picat de exemplu, sunt curios daca la "Marea Curatenie" o sa ti se stearga contul, tu fiind in lista de colaboratori ai site-ului.

De altfel apreciez organizarea turelor de initiere si pe cei care le sustin.

Sper ca nu m-am facut gresit inteles, respect dreptul la intimitate al fiecaruia, numai ca mi se pare mai elegant ( nu stiu daca e cel mai corect cuvant ) sa vad acolo un prenume, atat.

Cum de altfel nu mi se pare elegant din partea administratorilor sa te oblige sa dai niste informatii care intr-o oarecare masura iti ating intimitatea, in functie de cat de mult tine fiecare la ea.

@claudiuiasi, asa zicem si eu, nu te tine nimeni sa-ti treci acolo niste baliverne care cu greu pot fi verificate.

Ma repet,afisarea unui nume si a unei fotografii nu face userul mai bun, mi-am adus minte de articolul astahttp://www.carpati.org/articol/escrocherie_de_mare_clasa_si_mare_altitudine_poves
tea_continua_/427/,
din cate imi aduc aminte avea un profil care corespundea conditiilor impuse.

numai bine!

Vineri, 18 iulie 2008 - 22:39

boreal2007
boreal2007

pt. "midan" si altii membrii ai site-ului care vor sa stie cine sunt:

-ma numesc Cristi Cuturescu, locuiesc in Bucuresti (cartierul Titan-Balta Alba), am 32 de ani, merg pe munte de 15 ani, in trasee de alpinism usor si drumetie. Sunt casatorit, am o fetita, iar ca studii nu am decat o scoala profesionala (electrotehnica) si un liceu facut la seral, ...si ala in fuga calului. Lucrez de aproximativ 10 ani in alpinism utilitar. Daca se mai doresc informatii despre mine, le ofer cu placere.

In alta ordine de idei: respect decizia lui "thinkpink", anonimatul, si sunt de acord cu ea.

Vineri, 18 iulie 2008 - 22:15

claudiuiasi
claudiuiasi
Coarda

Eu sunt genul care pune gaz pe foc, asa ca nu luati in seama parerea mea.
Pune omule acolo Gelu Foanfa, sau Florin Salam ca nu se supara nimeni daca nu vrei sa iti pui numele tau. Sau Bruce Dickinson ca tot vine in Romania!
Vei fi apreciat pentru buchetul de flori pe care il aduci din gandurile si experientele tale si nu pentru ca te cheama Jiji Becali.
Parerea mea !

Vineri, 18 iulie 2008 - 21:58

Afisari: 2,991

#32  Inapoi 1 2 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0549 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org