Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Februarie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Martie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Vremea
Varful Mare
Muntii Gurghiu
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Asistenta tehnica Consultare descrescator cronologica forum (12)

hana
hana
Coarda

Știam de Silvique, doar ca fiind cu doua săptămâni întârziere, și apoi un domn săptămâna trecută, mi-a fost teama sa nu se fi întâmplat iar un necaz.
Aveți grija de voi, dragilor!
Rămânem putini. 😔

Luni, 31 ianuarie 2022 - 17:49

victoranica
victoranica
Coarda

Ai dreptate, Andrei, nu e doliu, e un omagiu adus unei persoane care a fost totusi o mare alpinista.

Nu e prima oara cand site-ul isi pierde culoarea in urma decesului unui membru marcant al comunitatii.

Observ ca esti nou pe site, iar cutumele paginii au aparut aici cu mult inainte.

Luni, 31 ianuarie 2022 - 16:21

andrei_mtn
andrei_mtn

Sa nu fie cu suparare dar asta nu e doliu. Doliul se tine in sufletul oamenilor care au tinut la cineva si se afiseaza discret (barba, imbracaminte inchisa la culoare), nu modificand in mod barbar culorile de pe un site pentru toti utilizatorii acestuia.

De asemenea, doliul nu incepe la 2 saptamani de la moartea cuiva.

Luni, 31 ianuarie 2022 - 16:06

rupi2003
rupi2003
Coarda

@hana
Probabil este pentru Silvia Murgescu (silvique_ms).
Până ieri nu o recuperaseră de pe munte, azi nu știu dacă au fost condiții meteo favorabile.

Luni, 31 ianuarie 2022 - 14:19

hana
hana
Coarda

Bună!
Ca sa nu mai deschid un topic nou, ma folosesc de un topic mai vechi legat tangențial de modul de afișaj.
Știe cineva de ce site-ul carpati.org a abordat culorile de doliu?
E defecțiune tehnica sau am mai pierdut colegi?

Duminică, 30 ianuarie 2022 - 09:22

cipicernat
cipicernat
(admin)

@miparv: in cazul forumurilor, la nivel general de organizare exista: "mesaje recente", "topicuri recente". La nivel de topic, posibilitatea de a sorta ascendent / descendent si de a afisa toate mesajele intr-o singura pagina este deja disponibila utilizatorilor logati. Carpati.org

In ceea ce priveste rubrica In Memoriam, nu este in discutie, pe moment, nicio modificare, dar daca aceasta va aparea, nu va depasi nivelul unei discrete notificari pe pagina de profil.

Miercuri, 19 decembrie 2018 - 13:27

victoranica
victoranica
Coarda

Daca portalul nu solicita informatii personale (in afara de nume si localitate, ceea ce e de bun simt) in timpul vietilor noastre, nu vad de ce ar publica asemenea detalii post-mortem.

Iar treaba cu linkul catre o stire .. chiar vrem sa vedem aici formulari de tipul "s-a aventurat pe o vale deosebit de periculoasa din Bucegi" sau "muntele nu iarta " ?

Rubrica IN MEMORIAM banuiesc ca se vrea un minim omagiu adus colegilor plecati dintre noi si este foarte bine gandita exact asa cum e ea acum.

Luni, 17 decembrie 2018 - 14:56

neco
neco

Daca se poate, cred ca ar fi bine sa se precizeze, in proximitatea simbolului propus de xoreax, data decesului si, in cazul in care informatia este disponibila, varsta celui disparut.

Luni, 17 decembrie 2018 - 13:46

xoreax
xoreax
Coarda

Daca tot e vorba de propuneri pentru rubrica In Memoriam, as sugera:
- sa se adauge si un link care trimite la o stire sau discutie referitoare la moartea acelui membru
- lista sa fie sortata in ordine invers cronologica dupa data decesului

Referitor la ce a propus miparv, cred ca e un pic complicata varianta cu adaugarea dinamica a unui watermark.
Apoi, chiar daca acest lucru se face manual (prin modificarea directa a pozei de profil), nu cred ca e un semn de respect sa modificam pozele de profil ale celor care nu mai sunt.

As sugera, in schimb, sa se adauge langa (sau in loc de) imaginea cu rating-ul acelui utilizator, un simbol care sa sugereze faptul ca acel membru nu mai este in viata.

https://imgur.com/a/cSbICnC

Luni, 17 decembrie 2018 - 10:22

miparv
miparv
Rucsac

Off-topic, am propus mai demult ca membrii decedati sa aiba un semn negru, ceva, la poza de profil. La "o fotografie din galerie" a aparut o poza de-a lui PISTI2004, i-am dat un mesaj ca sa-i laud poza si ma miram de ce nu raspunde.

Multumesc.

Sâmbătă, 1 decembrie 2018 - 12:24

irbis21
irbis21

Salut,

Opțiunea (ordonare descrescător cronologică) există pe FORUM, la nivel de subiecte (Forum -> Topicuri recente) dar și la nivel de mesaje (Forum -> Mesaje recente).
Într-adevăr, nu există la nivelul subforumurilor, dar raportat la conținutul nou apărut într-o lună nici nu cred că este nevoie de ea.
În plus, în interiorul fiecărui subforum ordonarea cronologică se face după mesajele noi, nu după subiectele noi, ceea ce este ok din punctul meu de vedere.
Desigur, se pot implementa filtre adiționale, dar acestea presupun timp și resurse, fără un beneficiu substanțial pentru utilizatorul de rând, aș spune.
Mesaj modificat de autor!

Sâmbătă, 1 decembrie 2018 - 10:40

miparv
miparv
Rucsac

Buna ziua !
Daca dau click la JURNALE, acestea sunt afisate in ordine descrescator cronologica - ar fi bine sa fie asa si la FORUMURI.

Multumesc.

Joi, 29 noiembrie 2018 - 16:06

Afisari: 1,937

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0605 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org