Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Martie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Aprilie 2025
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Vremea
Varful Retezat
Muntii Retezat
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Asistenta tehnica Concursul foto (9)

meetthesun
meetthesun
Busola

Pai asa ma gandeam eu, sa nu particip cu fotografiile altora, dar in acelasi timp ma fixasem pe ideea de a fi in acelasi timp si in poza. Am cateva auto-poze "extreme", dar nu vreau sa sperii pe nimeni Carpati.org)

Merci de lamuriri, sper sa nu fie prea multi ca mine care sa analizeze doar in alb si negru :">

Joi, 3 martie 2011 - 12:34

conrad
conrad
(admin)

Claudia, in toate turele in care ai fost, ai facut si poze frumoase. La acele poze se refera concursul. La pozele care surprind momente din turele la care ai participat, nu care te surprind pe tine Carpati.org. Si e bine ca imaginea surprinsa sa nu fie doar un simplu peisaj, ci sa surprinda ceva mai specific unui "sport extrem". Sunt sigur ca ai cateva idei Carpati.org
Dar daca e concurs si vre sa-l castigi, mi se pare normal ca aceasta performanta sa fie realizata printr-o fotografie facuta de tine, nu printr-o fotografie in care tu apari. Ca nu e concurs de "Miss" Carpati.org
Daca va castiga o fotografie postata de tine, dar facuta de altcineva, e logic ca meritul este al fotografului, nu al tau.
Nu poti participa la un concurs de fotografie, cu imagini care nu-ti apartin. Carpati.org

Joi, 3 martie 2011 - 12:03

meetthesun
meetthesun
Busola

Ciprian, reiau:

"organizeaza un concurs foto pe carpati.org, cu tema "Sunt pasionata de sporturi extreme!". Concursul se adreseaza numai persoanelor de sex feminin, iar fotografiile trebuie sa surprinda un moment din turele montane (speologie, alpinism, canyoning, bike etc.) la care acestea au participat. Castigatoarele vor fi anuntate in data de 9 martie 2011. "

dupa cum vezi apar cuvintele/expresiile:
"pasionata", "numai persoanelor de sex feminin", "castigatoarele" care sunt la feminin.

Poate imi scapa mie ceva, dar daca ar fi sa propun o fotografie sunt in urmatoarea situatie: eu trebuie sa fiu autorul pozei (conform regulamentului), dar in acelasi timp fotografia trebuie sa surprinda un moment dintr-o tura la care am participat. De exemplu, am multe fotografii cu mine la catarat, dar nu sunt eu autorul fotografiilor... ca n-aveam cum sa fiu.

Prin urmare, ori se reformuleaza cerintele concursului ori regulamentul foto de concurs nu se mai aplica in acest caz sau se aplica cu o clauza speciala: acordul autorului fotografiei sau fotograful cere acordul protagonistei Carpati.org

Joi, 3 martie 2011 - 10:37

cipicernat
cipicernat
(admin)

Claudia, nu zice nimeni ca autorul (mai precis autoarea) trebuie sa fie si subiectul fotografiei... Mai mult, nici nu scrie undeva ca subiectul trebuie sa fie neaparat feminin. Carpati.org

Joi, 3 martie 2011 - 09:39

meetthesun
meetthesun
Busola

Am cautat un pic pana sa gasesc un topic legat de concursurile foto (n-am vrut in ruptul capului sa deschid topic nou) caci am o oarecare nelamurire legata de ultimul, cel de la trakking.ro:

- pe de o parte cerinta concursului este: "Concursul se adreseaza numai persoanelor de sex feminin, iar fotografiile trebuie sa surprinda un moment din turele montane la care acestea au participat"

- pe de alta parte regulamentul de participare: "Nu se admit in concurs decat imagini creatie proprie."

Cum nu poti si participa la un "sport extrem" si in acelasi timp sa-ti faci vreo poza demna de concurs... se poate deduce de unde si nelamurirea mea:

cine e fotograful si cine e amatoarea de sport extrem??!

Miercuri, 2 martie 2011 - 23:19

flo
flo

ok. credeam ca trebuie la vreo anumita sectiune sau ceva gen

Joi, 10 iulie 2008 - 11:11

kya
kya
Coarda

Raspunsul la intrebarea ta il vei gasi aici: http://www.carpati.org/regulament_concurs_foto/
Succes!

Miercuri, 9 iulie 2008 - 20:34

darkhriss
darkhriss
Coarda

Tu pui poza si daca se incadreaza in tema, intra automat in concurs Carpati.org Si eu mi-am stors creierii luna trecuta, mi-a luat mult pana am inteles

Miercuri, 9 iulie 2008 - 20:31

flo
flo

cum ma pot inscrie la concursul foto?
trebuie sa uploadez o poza in vreo anumita sectiune?
sau doar pun una si daca este acceptata de administratorul concursului intra in concurs?

Miercuri, 9 iulie 2008 - 18:32

Afisari: 1,089

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0497 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org