|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Care este portiunea la care te referi, si cat de recenta este aceasta chestie?
Eu am fost in zona in septembrie si am ajuns lejer la Izvoarele Cernei, dinspre Herculane. Nu cred sa fi fost probleme nici dinspre Campul lui Neag. Am un amic "ranger" montan in Herculane, care mi-a spus si el ca nu stie nimic despre situatie....
Braconajul este intr-adevar o problema si se pare ca nu este facut de cei care au vile in zona, ci cu "ordin" de mai de "sus". Defrisarile sunt, din pacate, facute cu acte, legale din punct de vedere juridic.
Miercuri, 7 decembrie 2011 - 19:22