Va multumesc pt raspunsuri.O sa iau in considerare traseul, ca tot caut trasee de pregatire.Din acest motiv vreau sa-l fac si pe cel dintre Pestera si Babele,anost dar bun pt pregatire.Multumesc inca o data.
Merci pentru raspuns. Ma interesa mai mult pt ca vroiam sa merg cu niste prieteni care nu prea au de-a face cu muntele in general. In consecinta si lipsa de echipament e evidenta. Ar fi fost mai simplu pt mine sa-i pot duce direct la Cabana pt ca ulterior as fi fi dat o tura cu sotia pana la Babele, poate chiar Omu, fct de starea traseului.
Merci si un an nou fericit.
Joi, 31 decembrie 2015 - 12:10
xoreax
Cu 4x4, lanturi si drum deszapezit se poate. Dar e riscant si e oficial inchis circulatiei. Asta inseamna ca daca patesti ceva si suni la 112 sa te scoata, ramai fara permis si platesti si amenda.
La Piatra Arsa poti ajunge foarte fain mergand de la Cota 2000 Sinaia pe traseul marcat cu banda galbena - poteca e batuta, zapada inghetata, nu faci mai mult de 2 ore.
Salutare si bine v-am regasit dupa muuult timp.As vrea sa stiu si eu daca exista un microbuz/maxi-taxi intre sinaia sau alt oras(targoviste, rasnov,etc) si padina/hotel pestera. As vrea sa fac o tura pe la mijlocul lui ianuarie in care sa urc de la pestera la babele s.a.m.d. dar nu as vrea sa ajung acolo cu masina personala pt ca imi doresc sa cobor in busteni ca final de traseu. Am tot cautat pe net astfel de informatii dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. Va multumesc de pe acum.
Duminică, 3 ianuarie 2016 - 17:43