Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Noiembrie 2025
LMMJVSD
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Decembrie 2025
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vremea
Varful Postavaru
Muntii Postavaru
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Altele Rafting (10)

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

a bucur ca am putut fi de ajutor.ture faineCarpati.org

Sâmbătă, 17 aprilie 2010 - 20:07

watzmann
watzmann

Sunt perfect de acord. Nu face un gonflabil ce face un rigid. Gonflabilele au după cum ai menționat și tu avantajele portabilității, prețului mai redus + rezistență, tradiție în cazul Sevylor etc.
Carpati.org Despre site-ul importatorului și despre importator ce să mai zic. Ai văzut și tu! Sigur nu au folosit/testat caiacele pe care le comercializează, poate au testat în schimb piscinele și oalele. Carpati.org

Vineri, 16 aprilie 2010 - 13:32

zentai
zentai
Coarda

Multam Razvan.
Caiacele gonflabile,pt.white water, nu sunt chiar asa usor de manevrat (decat pentru trasee 1-3), din cauza ca n-au rigide decat prova si pupa, in caz ca o auCarpati.org.Avantajul lor e ca pot fi usor transportate sau depozitate.Iti recomand si eu Strait Edge.Alea rigide, in schimb, ies usor din cascade, sunt f.stabile si iertatoare cu greselile rider-uluiCarpati.org.Daca te gandesti ca dupa o Valea Bistriei poate te incearca gandul de-un Cheile Nerei, alea gonflabile, sunt vai de mama lor pt.asa ceva.

Am devenit un mare fan al caiacelor Riot, datorita tehnologiei de fabricare.Arunca , te rog, o privire pe site-ul celor de la Hibiscus... o sa devii si tu fanCarpati.org

Apoi, ca principiu, daca as lua o coarda de alpinism, as cumpara-o de la cel care face si el asa ceva si a folosit-o si poate sa-mi dea un sfat avizat, nu de la cineva care vinde ca si cum ar vinde oale, covoare etc.Sper ca ma intelegiCarpati.org

Cu respect, Gabi

Vineri, 16 aprilie 2010 - 13:23

watzmann
watzmann

Pentru gonflabile îți recomand caiacele Sevylor. Sunt simple, rezistente, eficiente și ieftine. La noi în țară le găsești la adresa http://www.piscinexpert.ro/Caiace/ Nu te lăsa păcălit de site-ul slab al importatorului sau de aspectul de jucării ieftine al caiacelor. Chiar și modelele ieftine gen Tahiti sau Amazon au fost folosite pe Amazaon sau Colorado. Pentru a îți face o părere despre ce pot aceste caiace recomand http://www.orangetorpedo.com/, este site-ul uneia dintre cele mai de succes firme de "adventure trips" din SUA și ei folosesc caiacele Sevylor de zeci de ani.

Vineri, 16 aprilie 2010 - 12:33

zentai
zentai
Coarda

Multam Alex.

Pana la urma, am ajuns si eu la cei de la HibiscusCarpati.org.Avand in vedere ca cei de la Riot ii au ca "face and business" pt.Romania, mi-am zis ca n-o fi degeabaCarpati.org și prețurile sunt intr-adevar rezon (am facut un "studiu de piata"Carpati.org ).Asa ca cine mai e amator de rafting, se poate tuna de la HibiscusCarpati.org

Vineri, 16 aprilie 2010 - 08:17

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

http://www.xsport.ro/index.php?content=caiac

http://www.hibiscussport.ro/

prieteni de ai mei au achizitionat de pe amandoua site-uri si au fost foarte multumiti de servicii,cat despre pret eu zic ca merita.

alegere reusita,numai bine,
alekz

Joi, 15 aprilie 2010 - 21:07

zentai
zentai
Coarda

@ snowbest-multam, oricum;ma interesa un link si/sau garantia morala a cuiva care a cumparat si-a fost multumit.

@hana-multam Hana, am aruncat o privire la site-ul zis de tine, in care se ofera servicii de rafting (MTB, catarare etc)...

Ma intereseaza, in orice locatie din tara, o firma care comercializeaza caiac de o persoana, pentru gradul I-III, white water, rigid sau gonflabil si la un pret rezonabil (atentie, ma pricepCarpati.org despre care stie ca e o firma OK de la vreun prieten sau pentru ca a cumparat.Exclus sa fie second-hand, sau fabricat in Romania.

Multumesc anticipat oricui imi da informatiiCarpati.org

Luni, 12 aprilie 2010 - 16:51

hana
hana
Coarda

Stiu un tip de aici de pe site care are o firma de caiace si organizeaza diverse activitati de genul (coborari pe rauri): mcclaude are id-ul.
Daca vrei il poti contacta si iti poti arunca un ochi si pe siteul lui: http://www.mcclaude-sport.ro/produse/caiace.htm
Nu-l cunosc bine, l-am intanlit intr-o tura si mi s-a parut ok.

Luni, 12 aprilie 2010 - 15:29

snowbest_of
snowbest_of
Cort

Salut, intr-un anumit fel 'stiu' o firma care se ocupa cu asa ceva..barci,caiace,piscine din fibra de sticla...etc.

sediul lor este la intrarea in Alba Iulia la 50 m de podul care trece peste Mures,vis a vis de 'Hanul cu berze' !
Ceea ce am spus eu,nu e ceva sigur..ca si cum am cuparat eu de la ei,in cazul in care nu ai gasit ceva sigur..asta e o alternativa!Carpati.org

Luni, 12 aprilie 2010 - 12:02

zentai
zentai
Coarda

Salut!

Stiti careva dintre voi o firma de incredere, din Romania, care sa comercializeze caiace, pentru o persoana, pentru gradul I-III? O firma de la care ati cumparat sau despre care stiti de la prieteni.

Multumesc

Luni, 12 aprilie 2010 - 09:38

Afisari: 2,055

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0629 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org