Incepand cu 14 iulie pestera este inchisa timp de 1 luna. Se poate vizita totusi duminica. (eu am vrut sa o vizitez pe 16 iulie, sambata. ghinionul meu)
Motivul este ca se lucreaza la drumul pana la ghetar si a fost una din conditiile constructorului pentru continuarea lucrarii.
Eu unul nu vad nici o legatura intre lucrare si pestera.
Intrarea parca era 15 ron.
In teorie pe 15.08 ar trebui sa fie deschisa. (asta daca acel constructor nu va intarzia cu lucrearea)
Pe 14.08 sigur e deschisa.(e duminica)
Nu arata chiar rau, depinde cand mergi
Daca te referi la scari, alea sunt vechi de cand lumea...
Eu am fost primavara cand era inca zapada si abia se urca in Padis, asa ca l-am prins in toata splendoarea lui. Adevarat ca vara e cam... topit si plin de turisti.
multumesc. la focul viu am fost anul trecut. din pacate din cauza unor asa zisi "turisti" arata foarte rau. le-as rupe picioarele si mainele. (opinie proprie). oricum si mie pretul de 70 ron parea exagerat.
buna, imi poate spune cineva care sunt taxele de intrare pentru pestera scarisoara? am cautat si am gasit valori diferite si cred exagerate: de la 5 RON pana la 70 ron/persoana (exagerat pentru 3 pers, avnd in vedere salariul meu ). stie cineva ceva concret? multumesc anticipat.
Motivul este ca se lucreaza la drumul pana la ghetar si a fost una din conditiile constructorului pentru continuarea lucrarii.
Eu unul nu vad nici o legatura intre lucrare si pestera.
Intrarea parca era 15 ron.
In teorie pe 15.08 ar trebui sa fie deschisa. (asta daca acel constructor nu va intarzia cu lucrearea)
Pe 14.08 sigur e deschisa.(e duminica)
Luni, 25 iulie 2011 - 17:59