|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
M-am întâlnit cu câini agresivi, fiind mușcat de trei ori, inclusiv în timpul mersului pe bicicletă. Dar chestia asta nu e concludentă pentru că m-au încercat câini agresi și noaptea prin oraș. Oameni beți și agresivi o să-i întâlnești mereu, de la gară până acasă, ziua în amiaza mare sau în toiul nopții.
Mi s-au întâmplat multe pe munte dar eu am fost mereu mai atent la peisaj! Nu știu dacă e vorba de rozul impresiei, după cum se vede, fiind în viață! E vorba de alegerile pe care le facem! Eu am ales să iubesc, dacă accepți acest concept ades folosit că aproape nu mai înseamnă nimic, fără nici un dram de teamă, nu din tupeu, ci ca să nu mă fur singur!
Dacă în momente de stres privești doar un pic în jur și vezi cât e de strașnic de fain totul, pe munte, teama dispare ca un abur și realizezi că nici măcar nu-și are rostul! Dacă vrei să mă crezi! Mai mult nu mă pricep zice!
Miercuri, 4 octombrie 2017 - 10:30