|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Dacă totuși îți dorești să te faci util cu adevărat, poți întreba acest lucru separat și în alte zone ale societății cu înclinații pro, contra sau neutre față de vânătoare, pentru a acoperi o gamă mai largă, precum forumurile vânătorilor și pescarilor, iubitorilor de enduro, sau cele ale ecologiștilor, ori pe forumulurile juriștilor, inginerilor, meșteșugarilor, astronomilor, medicilor și farmaciștilor, controlorilor de autobuz, constructorilor, măturătorilor, șoferilor, marinarilor, profesorilor, bisericoșilor, ateilor și alte bresle, pe care le rog să mă scuze dacă nu le-am mai adăugat aici. Și apoi ar merita să prezinți o sinteză tuturor despre toată statistica.
Mă gândesc că probabil nu o să-ți surâdă abordarea propusă de mine, dar cam așa ai putea face cu adevărat un „studiu social” în care efortul depus ar putea duce la ceva. Altfel, o să fie doar energie și timp pierdut aiurea, fără rezultat, similar cu multe lucruri din societarea noastră de acum. Ori, eu bănuiesc că tu de fapt voiești totuți o schimbare în bine (care o fi ală) și nu ai dori să repeți aiurelile altora precum făcutul valurilor doar ca să fie.
Miercuri, 2 mai 2018 - 14:24