Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Septembrie 2023
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Octombrie 2023
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Vremea
Varful Negoiu
Muntii Fagarasului
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Altele Jocuri de cabana (13)

tzope
tzope

fara jocuri ar fi asa ...cate 2 ore dimineata si 2 ore dupamasa de team building si discutii si analize a rezultatelor alegerilor europarlamentare plus alte chestii de genul.... si normal seara bautura la discretie Carpati.org

Duminicã, 14 iunie 2009 - 16:07

mihai.telemark
mihai.telema..
Rucsac

Si fara jocuri ce ar fi ?

Vineri, 12 iunie 2009 - 23:51

luna
luna
Busola

Jocuri pe telefoane ? Prin bluetooth ? Trivia online ? Astea ce au ? Carpati.org

P.S. Va dau si voua niste baterii de atv.

Vineri, 12 iunie 2009 - 23:13

tzope
tzope

detalii va rog Carpati.org
eu am mai vb cu colegi si am mai aflat :
se ia 1 bat de schi si un elev. se da 10 ture cu fruntea pe batul de schi si la 5 m pe o sticla se afla o bricheta. dupa 10 ture complete si rapide elevul trebuie sa se deplaseze la bricheta si sa o darame cu 1 "bobarnac" Carpati.org

se iau 2 fete si se leaga cu un snur de curea in spate 1 pix si jos se afla cate 1 sticla... fetele din pozitie flexata fetele trebuie sa bage pixul in sticla fara sa puna mana pe sfoara sau pix

acelasi lucru doar cu o lingura legata in loc de pix su pe jos se afla 1 dop. fetele trebuie sa loveasca dopul prin balansare si sa`l aduca pe o anumita distanta. prima care reuseste castiga.

Vineri, 12 iunie 2009 - 12:33

marushka
marushka

Sticluta Carpati.org

Vineri, 12 iunie 2009 - 12:28

tzope
tzope

scuze ultimul paragraf am fost intrerup si mi`am uitat ideile Carpati.org "sau alte trucuri dintracestea care prin chiar daca elevi/studentii sunt mai mari... apropo nu va fi la o cabana de munte, si la Ocna Sibiului si vor fi in jur de 60 -70 de persoane ... cam greu cu jocurile de carti"
trebuia sa sune asa
sau alte trucuri din acestea prin care elevii/stundentii chiar daca sunt mari se pot distra. oricum va fi multa bautura si cam multi oameni sa jucam sa jucam bozo.

Vineri, 12 iunie 2009 - 11:45

tzope
tzope

noi cand am fost cu facultatea la ski am jucat in ultima seara o gramada de jocuri in care se facea mishto de participanti...:
1 iei 2 oameni din multime ii legi la ochi si le dai 2 perne si le spui care il paleste pe celalalt de mai multe ori castiga... se da startul si astia 2 incep sa dea cu perna pe unde apuca iar profu cu alta perna ii paleste sa ii deruteze...
2. pui niste sticle in picioare la distanta de 1 m intre ele si alegi un elev din multime, il pui sa paseasca intre sticle fara sa le darame, apoi legat la ochi aceasi chestie.... pe parcurs o sticla se inlocuieste cu un lighean cu apa si colegi il "indruma" spre lighean Carpati.org
3. pui 2 elevi fata in fata la distanta de 1 m pe scaune si o lumanare intre ei...sarcina lor e sa sufle in lumanare si sa o stinga,primul care reuseste castiga(lumanarea este miscata in permanenta de prof.). dupa aceea sunt legati la ochi sa trebuie sa faca acelasi lucru, dar profii schimba lumanarea cu 1 farfurie cu faina.
4. se ia un elev din multime si i se pune o palnie in pantaloni cu gura iesita afara. i se da un banut, se pune pe frunte si el trebuie sa dea drumul la banut in palnie. dupa o incercare reusita i se pune banutul pe nas. intre timp un prof vine pe la spate cu 1 pahar de apa si il toarna in palnie Carpati.org
5. 2 elevi fata in fata legati la ochi trebuie sa`si dea gem cu lingurita unul la celalalt, legati la ochi. dupa o incercare reusita profu` schimba farguria de gem cu una de mustar ...

sau alte trucuri dintracestea care prin chiar daca elevi/studentii sunt mai mari... apropo nu va fi la o cabana de munte, si la Ocna Sibiului si vor fi in jur de 60 -70 de persoane ... cam greu cu jocurile de carti Carpati.org

Vineri, 12 iunie 2009 - 11:40

odin
odin
Rucsac

"Sfoara" e cel mai bun jocCarpati.org

Vineri, 12 iunie 2009 - 10:54

ancat
ancat

Depinde cat insemna foarte multi...
Noi jucam un joc in min 9, Van Helsing - mai are o varianta Mafia; e un fel de Killer, dar ca sa descoperi criminalii se poarta discutii.
Am facut multe nopti albe jucand asa ceva.
Zi-mi daca vrei multe detalii.

Vineri, 12 iunie 2009 - 10:22

mike
mike
Rucsac

Cu studentii e greu-sunt o multime de jocuri cercetasesti care prind insa pana la 14 ani...dupa aiadeja oamenii incep sa aiba alte preferinte.
Mima e singura care imi vine in cap si se potriveste la orice varsta.

Vineri, 12 iunie 2009 - 09:47

serban_2k
serban_2k
Rucsac

depinde ce studenti...posibil sa ajunga sa se joace boltz Carpati.org

Vineri, 12 iunie 2009 - 01:30

maserati
maserati
Coarda

Buna intrebare! Si eu sunt curios ce-si mai amintesc oamenii, de efect este un PopaProstu' pe porunci sau un Trombon.

Vineri, 12 iunie 2009 - 01:21

tzope
tzope

am si eu o intrebare....maine dupamasa plec la o cabana impreuna cu foarte multi tineri si ma intrebam daca stiti ceva jocuri de cabana pe care le putem face...majoritatea sunt studenti.
eu mai stiu doar cateva asa "din amintiri", poate mai stiti voi cateva. multumesc

Vineri, 12 iunie 2009 - 00:28

Afisari: 6,601

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0512 secunde

GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2023) www.carpati.org