Carpatisti, vi se pregateste ceva! Chiar in varf de munte n-o sa fie, dar o sa fie intr-o vale frumoasa si-o sa facem ture faine in imprejurimi. Pregatiti "ceaiurile" pentru seara!
Salutare tuturor! La pct 1 declar "ok", dar depind mult de pct 2; daca ar fi la o pensiune/cabana cu acces auto cat mai aproape si facilitati, ma declar multumit; iar de la locatia respectiva, sper sa fie si trasee pentru toti iubitorii de drumetii. E corect sa mentionez dependenta personala a punctului 2: varsta, durerile operatiei de menisc(le resimt cand si cand), si ''conditia'' fizica actuala.
Vin ele si fetele!!!
Mesaj modificat de autor!
1. Sunt interesat sa particip si sper ca perioada care va fi aleasa sa-mi convina.
2. Putem alege Bucurestiul, sub dealul Spirii, ca suntem mai multi din acest oras sau Brasovul ca este mai in centru. Eu prefer insa un loc unde putem lasa masinile in siguranta si apoi sa urcam 4-6 ore spre un loc “departe de lumea dezlantuita” unde sa fim singurii care se “dezlantuie”. Si cu facilitati de cazare la cort daca vremea permite.
P.S. @VJS adu ceaiul si sigur se vor gasi doritori sa-l care! Eu ma ofer sa duc vreo 4 litri si promit sa nu-l gust pana seara, la cabana. Desi "ma risc" ca ceaiul tau sa nu fie pe gustul meu!
Adrian, ma bucur sa vad ca nu dai inapoi de la conditii mai dificile, la nevoie. Chiar ma gandeam ca, in cazul in care alegem o cabana mai mica, iar noi ne strangem mai multi, poate ne gasim cativa care suntem gata sa stam la cort. Asa ca...gand la gand.... Dar poate nu-i nevoie, totusi. Nu vreau sa sperii doritorii).
@lauramatei: da, am zis cort. In 2009, dacă îmi aduc bine aminte, a fost întâlnire de iarnă în Curmătura și am stat la cort. Atunci a fost in regulă, mă gândesc că aș putea repeta isprava.
Interesat dar, din pacate, trebuie sa votez ptr varianta "la poale" pentru ca, din pricina rupturii de ligamente incrucisate inca am probleme cu mersul. Cel putin inca vreo 2 luni nu cred ca pot face un efort serios...
Vă așteptăm în număr cât mai mare!
Marți, 19 noiembrie 2019 - 09:39