|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2025) www.carpati.org |
Si eu am sesizat greseala legata de kilometrii parcursi, dar cum nu am avut alta sursa in afara de revista (nu wikipedia), am lasat aceasta cifra. Cred ca este mult mai importanta activitatea dansului, si nu kilometrii parcursi.
Daca e sa ne luam dupa cifrele spuse de dansul, cred ca nici cea referitoare la cele cateva mii de articole nu este corecta.
Miercuri, 14 aprilie 2010 - 10:09