Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Carja
Muntii Parang
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Altele Gunoaie sub cabana postavaru (12)

razvanvm
razvanvm

Odin, varianta cu cazare la cabana Postavaru o consider fezabila si iti spun si de ce: un sejur de 5 nopti pt 2 adulti si 2 copii mici ne-a costat de anul nou (!) 1500 lei, cazare si demipensiune, masa festiva, etc. In Bansko, comparatia cea mai la indemana, ne ducea in aceeasi perioada peste 2000, ce-i drept conditii de 4*, piscina si sauna apres ski... Pretul la ski pass este cam la fel, cu avantaj Bansko domeniul skiabil cam cel putin de 3 ori mai mare. In Poiana insa platesti 5 nopti si skiezi 7 zile, la bulgari platesti 7 nopti si skiezi 5 zile. Mai pluseaza Postavarul cu vinul fiert in fata cabanei de la ora 17, dupa terminarea zilei de ski cu apusul in freza, cand se termina si cu vanzoleala din zona, dimineata beai ceaiul, te urcai pe skiuri si-ti dadeai drumul pe Lupului... Una peste alta, dupa 3 ierni de Bansko unde ne-am simtit excelent, anul asta nu am regretat alegerea facuta, ba ne mai bate gandul sa mergem si la anul !
Pentru Austria, deja sari la alt nivel de bani si de trambalau cu drumul, mai ales pt o familie cu copii...

Marți, 28 mai 2013 - 17:22

csuporj
csuporj
Coarda

Eu cred ca pana la urma tot la ursi si caini se reduce. Lumea are curaj sa mearga doar pe unde sunt multi altii, ca le e frica de urs in locurile neumblate. Asa ca alegi daca vrei sa vezi ursi, caini sau gunoaie.

Altii nu-si pun astfel de probleme: http://totb.ro/elvetia-si-a-ucis-singurul-urs-pentru-ca-oamenii-se-temeau-de-el/ Carpati.org

Luni, 27 mai 2013 - 22:02

odin
odin
Rucsac

Razvan, comparand preturile cu oferta de partii si servicii, crezi ca e mai bine in Poiana? Retoric vorbind.

Luni, 27 mai 2013 - 20:17

razvanvm
razvanvm

Yo6ial, turistii aia cu buzunarele doldora isi varsa banii in zona ta, in Brasov care va sa zica. Ar trebui sa privesti Poiana ca pe o mare intreprindere, gen Roman, Tractorul sau Fartec, care si-au dat duhul by the way. Doar ca mult mai putin poluanta si care aduce sanatate oamenilor si bunastare in zona, asta bineinteles daca esti in stare sa privesti dincolo de buzunarele lui Copos... Cati oameni isi castiga existenta din Poiana Bv, ai idee ? Cred ca incurci putin borcanele daca reduci intreaga activitate din Poiana la o simpla gratareala si o sursa de deseuri menajere.
Nu vreau sa fac apologia cluburilor de fite din statiune, doamne fereste (exista oare?), insa nici nu-s de acord cu punctul tau de vedere, nu mi-o lua in nume de rau. Si crede-ma ca nu am de loc buzunarele doldora de bani, si fac destule sacrificii cu ceva luni inainte ca sa-mi pot aduce copii o saptamana iarna la ski in Poiana. E mai bine oare sa mergem la ski la bulgari sau austrieci, sa le umplem alora buzunarele cand am putea ff bine sa facem sa circule banul in tarisoara noastra ? Cred ca salbaticie gasesti cu usurinta in alti munti, chiar si in zona Brasovului, si chiar si in Postavaru, trebuie doar sa treci dealu' in partea cealalta.

Luni, 27 mai 2013 - 17:24

odin
odin
Rucsac

Ancat: se pare ca nici turistii nostri nu vor avea nicio sansa Carpati.org

Luni, 27 mai 2013 - 15:41

yo6ial
yo6ial
Coarda

Prima soluție ar fi să nu mai ajungă acele gunoaie, sus, pe munte. Că doar nu-s fabricate la cabană sau de ursache.
Inclusiv gunoaiele care le cară și le uită acolo.

Dar mai important e banul, așa că „să vină turistu să servească un grătar și o berulă la cabană”
Șosea este, parcare este, deci să curgă banul. Restul e insignifiant.
Și dacă totul e o groapă de gunoi, ursoaica e de vină. Probabil trebuie împușcată. Nu?
Ce-ar fi asta? Un motiv în plus pentru un vânătoraș să-și scarpine degetul arătător și de altceva, cum ar fi trăgaciul?
Totul ca să menținem un nivel ridicat de fericire în turiștii ce vin de la mare depărtare, cu buzunarele doldora.

Luni, 27 mai 2013 - 12:59

ancat
ancat

In parcurile nationale din Muntii Stancosi sunt ghene de gunoi anti-urs. Au un mecanism ciudat de deschidere si ursul n-are nici o sansa... http://members.virtualtourist.com/m/p/m/6c1d5/
Poate ar fi si asta o solutie.

Luni, 27 mai 2013 - 12:47

yo6ial
yo6ial
Coarda

Bine, domnu'... Acuma dăm vina pe urs pentru gunoaiele din pădure.
Carpati.org

Luni, 27 mai 2013 - 09:00

razvanvm
razvanvm

Gunoaiele acelea n-au legatura cu nici o olimpiada sau instalatie de ski de pe acolo, mai mult ca sigur ca sunt opera "Balerinei", o ursoaica ce dadea tarcoale asta iarna pe la cabana aproape in fiecare noapte. Am stat o saptamana de anul nou acolo, si din cauza ursoaicei stiu ca cei de la cabana tineau sacii de gunoi pe niste platforme la etajele superioare, dar pesemne ca tot ii mai pica in gheare cate unul.
Altfel, atmosfera de la Postavaru este super Ok, iar Killy, administratorul, este un sas de toata isprava, care stie cum trebuie sa arate si sa functioneze o cabana de munte.

Luni, 27 mai 2013 - 00:04

ruxi
ruxi

S-ar putea totusi ca personalul sa fie vinovat din moment ce oamenii sunt serviti la cabana. Alt raspuns nu am.

Joi, 9 mai 2013 - 14:34

yo6ial
yo6ial
Coarda

He-heee....bace, ăsta-i rezultatul Olimpiadei Tineretului sau cum mama mă-sii îi zice, noilor pârtii de ski, accesului auto extrem de facil, la „cabană” și a valurilor de turiști aduși de toate „facilitățile” creeate recent.

Este doar începutul.

Ca un fel de glumă acră: Care traseu CR?...

Luni, 6 mai 2013 - 15:59

xoreax
xoreax
Coarda

Salut,
Astazi am mers pe Postavaru si aproape m-a luat groaza cand, aproape de cabana, la cativa metri de traseul CR, se desfasura urmatoarea scena:

http://imageshack.us/a/img19/306/img3929zu.jpg

http://imageshack.us/a/img201/5084/img3927f.jpg

Farfurii de plastic, pet-uri de bere, apa minerala si multe altele.. dar si saci de gunoi mari, sfasiati.

Mie personal mi-e greu sa cred ca personalul cabanei ar arunca asa ceva. In acelasi timp, avand in vedere ca oamenii sunt serviti la cabana, nu imi dau seama de ce ar veni la ei cu farfurii de unica folosinta.
Mai e si varianta cu ursii care ar fura sacii de gunoi si apoi s-ar distra cu ei mai jos de cabana dar pare cam trasa de par.
Deci.. cine e vinovat de asa ceva?

Duminică, 5 mai 2013 - 21:27

Afisari: 2,209

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0510 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org