nu stiu daca te poate ajuta informatia, dar eu mi-am luat atestatul de ghid turistic national de la Institutul Irecson in Bucuresti. Stiu ca au filiale si in tara. De Cluj stiu sigur, de Iasi insa nu. Sper totusi ca ti-am dat un indiciu pentru viitoarele cautari.
Salutare,
Intreb daca stie careva unde/cine/cand/cum se organizeaza cursuri de ghid de turism national (touroperator). Cele la sfarsitul carora obtii "insigna de ghid", sa zic asa; nu un curs de doi bani facut in jumatate de mail cu diploma la xerox. Ma intereseaza un astfel de curs fie la distanta, fie desfasurat in zona Suceava-Iasi-Neamt.
Mentionez ca nu e vorba de curs de ghid montan, pentru a evita rauri de cerneala scrise aici. De asemenea daca se poate o informatie exacta, nu pareri sau "parca am auzit eu ca ..."
Mii de multumiri
nu stiu daca te poate ajuta informatia, dar eu mi-am luat atestatul de ghid turistic national de la Institutul Irecson in Bucuresti. Stiu ca au filiale si in tara. De Cluj stiu sigur, de Iasi insa nu. Sper totusi ca ti-am dat un indiciu pentru viitoarele cautari.
Numai bine,
Andreea
Marți, 6 iulie 2010 - 16:09