Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Ciucas
Muntii Ciucas
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Altele Chestionar activitati turistice (9)

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

multumesc mult de "pleasca"!

Luni, 1 aprilie 2013 - 12:13

xoreax
xoreax
Coarda

Am completat si eu chestionarul si probabil am contaminat puternic "sangele montan" de care vorbiti. Noroc ca n-au fost decat 6 intrebari si numai una singura mi-a lasat libertatea de a ma exprima natural (cea referitoare la locatii/obiective/arii turistice la care am raspuns: 1) "pă jepi" 2) "la cruce măă" 3) "grătar la Gura Diham").

Luni, 1 aprilie 2013 - 08:01

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

salut. chestionarul nu a fost postat doar aici. a fost promovat pe foarte multe site-uri, de toate tipurile. tocmai de aia nu va fi influentat de sange montan.

mersi!

Duminică, 31 martie 2013 - 22:23

odin
odin
Rucsac

Completat Carpati.org Drept sa spun, e foarte superficial chestionarul si nu se intelege ce vrei tu sa spui, multi vor completa la modul general, de ex "munti". Nu am nimic impotriva acestor chestionare, insa publicarea lor pe site-uri de profil (munte, pescuit, shaorma-risti, etc) influenteaza intrucatva rezultatul final. E logic faptul ca pe un site de munte va completa lumea pasiunea sa si nu altceva iar un mesaj public atrage multe rezultate directionate intr-un anume sens.
Nu stiu de ce s-a sfiit sa faca asa cum trebuie vreo 20 de intrebari si ori sa le lase acolo pe net si cine gaseste, gaseste, cine nu, trece mai departe, sau pur si simlu sa iasa in strada si sa faca sondajul. E o tehnica aparte de a face sondaje de opinie, omul nu a studiat deloc chestiunea cu pricina. Alta intrebare: el e de acord ca sa ii fie influetat rezultatu prin infuzie masiva de "sange montan" ?

Sâmbătă, 30 martie 2013 - 01:03

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

salutare,

@yo6ial-daca ai citi acele intrebari mai cu atentie o sa observi ca nu scrie "odata pe luna sau mai rar" ci "odata pe luna".

Acum o s ama intrebi de ce nu scrie "odata pe luna sau mai des". Iti raspund de pe acum: deoarece grupul tinta sunt cei care merg foarte des ori cei care merg foarte rar. Asa a scris Ionut acoloCarpati.org

@scufitul-articolul vizeaza spatiul turistic, nu neaparat spatiul turistic montan (al doilea este inclus in primul). Te referi la ce vrei tu, luand in considerare tipul de turism predominant pe care practici tu (presupun ca cel montan). Si raspunzi la acea intrebare cu zona/masivele care ti se par tie cele mai importante din punctul tau de vedere(oricare ar fi el-frumusete, posibilitati etc, criterii sunt multe). Tocmai din motivul asta nu am dezvoltat intrebarea, pentru a lasa repondentului camp liber. Chestionarul este facut pentru mase, nu pentru elitisti. Automat trebuie sa fie cat mai simplu, fie ca esti "japonez" sau alpinist.

mersi!

Vineri, 29 martie 2013 - 21:24

scufitul_rosu
scufitul_ros..
Caraba

Intrebarea cu cele mai importante 3 arii turistice e ciudata. Ne referim la simplul vizitat, facut poze ca japonezu' etc. sau la trasee montane? Daca singura mea forma de relaxare sunt traseele montane, cum as putea sti care sunt zonele importante de turism din tara? :-D Nu stiu cum ar trebui sa raspund acolo...Plus ca, importante din ce punct de vedere?? Sunt derutat (stiu, poate e de la mine...but still)

Vineri, 29 martie 2013 - 13:49

bigwyzy
bigwyzy

Done...Mult succes in continuare

Joi, 28 martie 2013 - 22:40

yo6ial
yo6ial
Coarda

Baci... n-ai vrea sa-l intrebi pe amicul student cum de a ales categotiile de frecventa astfel?
Adica 'odata pe sptamana sau mai des' 'odata pe luna sau mai rar' si nimic intre.
Pentru ca intr-o luna is 4 saptamani si daca iese careva in mod regulat de 2-3 ori pe luna... randeaza statistica ca irelevanta.
Intreb doar dintr-o curiozitate, din punct de vedere statistic, irelevanta Carpati.org

Joi, 28 martie 2013 - 22:38

laeksutzu
laeksutzu
Caraba

Salut,

Un coleg, student, lucreaza la un articol privind perceptia spatiului turistic in Romania.
Va rog sa ne ajutati cu un chestionar.

Multumim!

http://geografilia.blogspot.ro/2013/02/un-mic-studiu-de-perceptie-spatiului.html

Joi, 28 martie 2013 - 22:11

Afisari: 3,217

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0511 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org