am trecut si eu prin zona aia (salzburg) si stiu ca e fain, munte, lacuri, peisaje superbe...
dar cum zicea cineva pe aici, se poate gasi cazare si mai ieftina, 130 de euro pe doua nopti mi se pare cam mult... ma rog, parerea mea ;-)
În Gmunden am stat la o pensiune, undeva pe strada Franz Stelzhamer, cu 15 euro pe noapte. Nu mai știu numărul casei și nici numele gazdei, au trecut niște ani de atunci dar prețurile nu cred să se fi schimbat prea mult.
Era undeva după o berărie și imediat înainte de intersecția cu Josef Dangl. O viluță cochetă cu o fereastră enormă către Traunsee.
Hotelurile sunt scumpe. Prețurile sunt (erau) aproape de suta de euro.
În zonă e plin de pensiuni mai mici și mai mari cu prețuri decente și condiții foarte bune.
Ar fi mai simplu să întrebi localnicii, pe unde te decizi să campezi. Sunt foarte amabili.
Pe dealurile alea sunt Gasthaus-uri mici cu prețuri pe măsură. În decurs de minute îți găsești cazare.
Nu prea au internet, site-uri și profile pe feisbuc. Sunt oameni simpli, adesea vârstnici ce închiriază camere din propriile case. Dar sunt primitori și oferă un pat curat la un preț mic.
n.p. Salzburg e cam departe de Gmunden. Mesaj modificat de autor!
Depinde ce inseamna "prin zona". Daca Gosau nu este prea departe de zona voastra de interes, va recomand sa mergeti la Gästehaus Wallmann (il gasiti pe booking). Anul trecut noi am dat 26 EUR / noapte in camera dubla cu mic dejun inclus (rezervat cu o luna inainte). Conditii decente, proprietara foarte cumsecada, nu vorbeste engleza, dar se straduieste sa te faca sa intelegi germana.
In plus satucul/statiunea Gosau este modest, ieftin si mai putin aglomerat si deci mai putin comercial. Dar pentru noi cel mai mare avantaj a fost accesul direct si facil pentru multe trasee din masivul Dachstein.
dar cum zicea cineva pe aici, se poate gasi cazare si mai ieftina, 130 de euro pe doua nopti mi se pare cam mult... ma rog, parerea mea ;-)
@gabicolea
incearca pe airnbnb.com
Joi, 9 aprilie 2015 - 16:08