Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Septembrie 2024
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Vremea
Varful Pietrele Albe
Muntii Cernei-Mehedinti
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Altele Camping la dubova (8)

alinamarina
alinamarina

Unde am sugerat ca se poate monta cortul- la acea familie -se poate vorbi cu ei si va pot oferi un loc la ei - sunt foarte primitori, amabili si nu cer nmic recompensa- asa sunt majoritatea oamenilor din acea parte a tarii - cel putin noi astfel de oameni am intalnit. Ei ne-au zis ca vin turisti in timpul verii si pun cortul in poiana mare din jurul casei. Daca continuati traseul la mai putin de 1 km de ei sunt casute -grajuri, dar curatele si parasite si se poate sta acolo peste noapte fara probleme - e zona cu ciresii.
frumos tare coltul acesta din tara.

Joi, 27 mai 2010 - 16:29

puiu_liviu
puiu_liviu

multumesc frumos de informatii

Miercuri, 26 mai 2010 - 14:55

jujea
jujea
Cort

Nu chiar amenajat dar in fosta tabara scolara nu te deranjeaza " picnicarii".Este un loc mai retras, la marginea padurii. Il rogi pe cel care este supraveghetor sa-ti arate. Pana in Dubova cred ca sunt 6-7 km. Nu stiu sigur. Daca ai masina nu este o problema. Sa intrebi daca este deschis drumul pentru ca au cazut stanci saptamana trecuta si a fost inchis.

Miercuri, 26 mai 2010 - 14:53

puiu_liviu
puiu_liviu

Exista ceva amenajat acolo?
Si cam cati km sunt de acolo pana la dubova?

Miercuri, 26 mai 2010 - 14:37

jujea
jujea
Cort

Mai poti campa si in Mraconia, cam rau drumul pana acolo dar merita. Esti aproape si de pestera Gura Ponicova.

Miercuri, 26 mai 2010 - 14:35

puiu_liviu
puiu_liviu

-ms frumos de info...ma duc si cu fata, sigur se va bucura daca sunt cireseler coapteCarpati.org

O sa incerc in parcul acela...pacat ca in asemenea zona nu exista ceva amenajat unde sa poti lasa cortul linistit

Miercuri, 26 mai 2010 - 12:53

alinamarina
alinamarina

Buna.
Cort se poate pune: chiar in Dubova noua - Dubova veche e mai jos - in parc, in terenul neamenajat de fotbal, la marginea localitatii - spre raul Ponicova Daca urcati spre Cazanele Mici veti putea campa sus unde este si o familie foarte primitoare care locuieste acolo si unde puteti monta cortul in apropierea locuintei lor - teren este din suficient pentru "n" corturi, iar acolo chiar nu sunt vipere, doar..... porci mistreti nu i-am vazut, dar ne-au spus oamenii ca le-au "vizitat" animalele.
Chiar sunteti norocosi daca mergeti in aceasta perioada deoarece noi am lasat ciresii infloriti, iar acuma sigur s-au copt ciresele.
Tura frumoasa si vreme buna sa aveti, iar daca va mai pot ajuta si cu alte detalii vi le ofer cu drag.

Marți, 25 mai 2010 - 21:28

puiu_liviu
puiu_liviu

Salutare

Vreau sa ma duc la sfarsitul saptamanii la cazanele dunarii , am vazut ca sunt niste trasee foarte frumoase in multii almajului.
Am rugamintea catre cunoscatori sa-mi spuna daca exista ceva amenajat in zona unde poti pune cortul..pe net nu se gaseste nimic despre asta !
Multumiri anticipate !

Marți, 25 mai 2010 - 09:51

Afisari: 7,040

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0712 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org