|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Revin cu informatii actualizate despre camparea in zona barajului Paltinu - zona amenajată Poiana Ciucas, CAMPAREA ESTE INTERZISA incepand cu luna iunie 2020 prin hotararea consilului local al primariei Doftana.
Din pacate o zona care a fost pastrata curata de la amenajare si in care aveai acces la grupuri sanitare camparea a devenit interzisa in conditiile in care se putea pune o taxa, bani care putea fi folositi pentru intretinerea zonei, in plus zona este supravegheata de politia locala.
La noi functioneaza mai bine politica decat sa facem ceva pentru oameni mai bine interzicem.
Persoanal nu merg foarte des cu cortul dar observ ca nu ai foarte multe optiuni decente si legale, si nu inteleg de ce nu se amenajeaza locuri de campare publice cu parcari si grupuri sanitare, cu taxa, parcometre si camere de supraveghere, in prezent poti face astfel de lucrari cu impact minim asupra mediului.
In weekendul 24-26.07 am campat pe malul raului Doftana, aproape de localitatea Seciuri, zona in care erau destule persoane cu cortul sau rulota, zona este curata, observ ca sunt din ce in ce mai putini oameni care lasa gunoaie in urma, cel putin unde am fost eu, toti oamenii isi adunau resturile in saci pe care ii lua cu ei.
Respectul pentru natura cred ca se cultiva cel mai bine prin petrecerea timpului in natura iar autoritarile publice ar trebui sa incurajeze acest lucru. Sper ca in viitor lucrurile se vor schimba in bine in acest sens.
Luni, 27 iulie 2020 - 08:26