|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
În afară de cei care nu acceptă nici un sfat, pentru că ei le știu pe toate, mai este o specie: miștocarii.
Acum cativa ani, in decembrie am urcat de capul meu pe Jepii Mici și am coborat in Sinaia. Pe jepi zapadă relativ puțină dar multe zone cu gheață, chiar unele pasaje expuse. Mai aveam vreo 5 minute să ajung la Caraiman, mă întâlnesc cu 2 persoane echipate corespunzător în trening și adidași care mă întreabă dacă mai e mult. Logic, întreb până unde. Răspund: până jos. Le răspund evaziv că da (mi s-a părut aiurea de tot întrebarea) și le-am atras atenția că mai jos sunt multe porțiuni cu gheață. Răspunsul a fost ceva de genul "lasă-ne bre în pace că ne descurcăm. Noi n-avem magazie d-aia în spate și nici fiare la picioare". Dacă au ajuns bine, dacă s-au întors, nu știu că nu m-am uitat la știri atunci.
Vineri, 13 octombrie 2017 - 08:31