Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Octombrie 2024
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Noiembrie 2024
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Vremea
Varful Negoiul Unguresc
Muntii Calimani
#43  Inapoi 1 2 3 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Altele Alternative de retragere cu masina in Bucuresti de pe Valea Prahovei (43)

mad
mad
Caraba

Am eu alta varianta: ora 23 sau mai tarziu.

Luni, 15 octombrie 2018 - 17:33

dxxx
dxxx
Caraba

"Duminica seara" spui, deci esti pe intoarcere spre Bucuresti.

- crezi ca este intelept sa o iei pe drumuri secundare, a caror stare poate sa fie incerta???
(... asta o fi solutie poate pentru vreun localnic, care stie drumeagurile locale si starea lor si face distanta de cateva ori pe zi...)
- mai crezi ca e si intelept sa faci o astfel de idee publica?
Poate ca sa moara si capra vecinului.

Si asta ca sa suntezi cativa kilometri.

1.
Uite o solutie mai pamanteana:
Iesi din Sinaia si dai de blocaj.
Te intorci pana la prima intersectie mare, cu DN71 si continui pe drum national mare si asfaltat prin Pietrosita - Fieni - Targoviste pana acasa in siguranta si fara stres. Fara blocaje.

2.
Mai am o solutie GENIALA, mai interesanta decat a ta.
Ocoleste TOATE blocajele posibile intre Timisul de Sus si Comarnic si mai si urmareste valea Prahovei.

Citeste cu atentie:
- ai nevoie de o masina chiar mica, dar sa-i spuna Terios / Samurai sau Jimny. Merg si de-alea mari gen G-class, Landcruiser, Pajero, H1 etc.
- pleci din Brasov pana in Rasnov si de acolo pana la Predeal, sector unde nu prea vad cum sa fie ceva blocat.
- din Predeal pana in Azuga sunt 5,5km, singurul loc succeptibil la blocaje, pentru ca urmezi DN1, dar cu sanse bune sa nu prinzi asa ceva, fiind un sector mai rapid
- din Azuga iei drumul forestier care urca spre stanga pe Zamora, in creasta Baiului.
Apoi continui tot pe creasta spre sud, ajungand inevitabil pana la Secaria.
- tot ce mai ramane este sa cobori in Comarnic, de unde oricum sansa de blocaj este minima, pe 4 benzi.

Mare atentie sa nu intalnesti blocaje pe creasta Baiului, acum ca am facut publica taina asta... va fi mare afluenta, mare trafic.
Sa ma iei si pe mine, ca imi plac turele 4x4.
Mesaj modificat de autor!

Luni, 15 octombrie 2018 - 16:08

neco
neco

Consider util sa ne informam asupra variantelor de intoarcere duminica seara cu masina de pe Valea Prhovei (Predeal, Azuga, Busteni, Sinaia, Posada). In ideea de a ocoli dopurile de pe DN1. Pentru ca nici pe DN1A situatia nu e mai roz, plus ca presupune si un drum mai lung.
Am mers pe jos dintr-un cap in altul pe forestierul "Calea Vale Larga", din Sinaia in Posada, proximitatea motelului "Cernica". E practicabil pentru masina de oras. Barierele sale de blocare cand sunt, cand nu sunt puse. Riscul mare e sa fie liber in Sinaia si blocat in Posada.
Din Posada pleaca spre nord, spre halta CFR Posada, figurat partial aici (https://www.google.ro/maps/place/DJ101B,+Vl%C4%83diceasca/@45.2765833,25.6227361,16z
/data=!4m5!3m4!1s0x40b21841f0d13007:0xf53cf6d1bd940ea4!8m2!3d44.6690246!4d26.0885922)
un drum pe langa calea ferata care nu are bariera in Posada. Cat am mers pe el, cam 3-4 km, e practicabil. Localnicii mi-au spus ca ajunge in Sinaia in "Calea Vale Larga". Nu stiu cum e in rest si daca in capatul din Sinaia are bariera.
In Posada, se poate reveni in DN, pe drumul de langa grdinita Posada, sau se poate merge inainte, pe Podul lui Neag. Acum un an drumul de pe Podul lui Neag era surpat pe undeva pe sus, a trebuit sa ma intorc. Se putea merge pe o varianta care se face in dreapta pana in calea ferata, dupa ce se traverseaza Prahova pe pod. Nu e figurat pe google maps. Pe acest drum se iese in DN la Mega Image si piata Comarnic. Nu stiu in ce stare e acum.
Rog relatati ce stiti, eventual completati.
Multumesc !

Luni, 15 octombrie 2018 - 15:10

Afisari: 2,464

#43  Inapoi 1 2 3 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0491 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2024) www.carpati.org