|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2024) www.carpati.org |
Din zona Bradet, la cativa Km distanta de Sacele, se poate parcurge DJ102L, peste pasul Predelus si care coboara apoi la Traisteni si ulterior la Campina.
Ocoleste in mod ideal blocajele de pe Valea Prahovei si, de ce nu, reprezinta si o plimbare placuta.
Spre deosebire de variantele fanteziste si nerealiste (precum cea prin creasta Baiului) care necesita masini serioase de offroad pe care noi, ca iubitori de munte, nu avem de ce sa le cumparam, aceasta varianta nu necesita decat un Duster 4x4 sau ceva echivalent.
Sacele - Predelus este in surprinzator de bun de la manastire incolo (pana acolo drumul e destul de bombardat pe cateva portiuni dar localnicii au mai inventat variante de ocolire pe iarba). Atentie, Google Maps nu reflecta realist drumul care urca in pas, varianta clasica fiind momentan inabordabila din cauza unei alunecari de teren.
https://imgur.com/a/8IYydoa
Am marcat cu X locul in care drumul se infunda si cu sageata varianta corecta.
Predelus - Traisteni este decent pana la gura Vaii Negre (zona cu pensiuni) iar de acolo mi s-a parut chiar foarte bun, avand portiuni pe care am ajuns chiar la 50 Km/h.
Foarte aproape de pas este o portiune scurta in care lucreaza forestierii si drumul se ingusteaza
Din ambele directii drumul se strica in portiunea pasului si acolo recomand tractiunea integrala pentru confort indiferent de starea acestuia.
Miercuri, 14 noiembrie 2018 - 23:56