De actualitate
Login
Calendar
| Februarie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
| Martie 2026 | ||||||
| L | M | M | J | V | S | D |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | ||||||
| 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
| 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
| 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
| 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
| 30 | 31 | |||||
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic
|
Forum
Altele
... pe munte in papuci de casa...
(20)
|
||
|---|---|---|
|
velatos |
|
|
|
urlea2002 (admin) |
De tura erau, da-i naibii, ca m-am sucarit rau de tot pe tema asta! Sau poate pe aci se practica alte preturi decat in alte orase. Uff! Credeam ca Sibiul, din cate am mai discutat cu altii, are preturi destul de bune la eq de munte. Dar se pare ca nu la toate rubricile sta bine,.
Joi, 3 noiembrie 2005 - 02:00 |
|
|
velatos |
hmm.. parca anul trecut erau mai ieftini. dar acum depinde si ce fel de coltari. de tura sau de catarat. ultimii sunt mai scumpi din cate stiu.
|
|
urlea2002 (admin) |
Cu bocancii nu e mare problema! Dar am fost azi sa imi caut coltari si am innebunit cand am vaz preturile! Iti vine sa crezi ca se incadreaza intre 4 si 6 mil?Cat o pereche de bocanci buni!!
|
|
velatos |
voi la capitolul bocanci stati mai bine sau la fel de rau ca mine.
|
|
velatos |
mai lasati papucii pantofarilor si hai sa vorbim de bocanci. nu de alta dar vine iarna si eu unul nu am bocanci de iarna. cred ca pe la sfarsitul lui decembrie o sa-mi iau. m-am gandit la o pereche salomon. ma mai gandesc ca ma jumuleste de bani.
|
|
cipicernat (admin) |
Din pacate ne legam la cap cu papucii pantofarilor.... Era vorba de o atitudine in general... a unui anumit gen de oameni... a celor care aprind peturi pe traseu( "ca sa nu lase in urma mizerie! " ... si asta a fost, incredibil dar adevarat un citat...) sau care lasa mizerii pe unde apuca; oameni care nu au ce face decat sa invete "skiatul" (alt citat) pe grohotisuri (ideal inainte de vreo saritoare... ca sa invete si cristiana...); oameni care tipa de pe un "deal" pe altul ca au vazut o capra neagra (Ca sa fie sigur ca o vezi si tu... fugind de mama focului..); oameni care isi fac curaj udand din belsug gaturile insetate cu bautura (preferabil cat mai tare). Am vazut destui pantofari cu echipament perfect... asa ca am invatat sa ma mai uit si la atitudinea omului...
Luni, 17 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
urlea2002 (admin) |
Credeti ca e nevoie sa dezvoltam o polemica pe tema ghitarei?..topicul a fost deschis pt cu totul altceva.Cred ca fiecare traieste clipele pe munte cum crede de cuviinta, cu chitara sau fara,singur sau cu gasca, in liniste sau la un cantec de munte.E problema fiecaruia! Si eu cant la ghitara, iar daca o car cu mine e pb. mea si eventual placerea celor care ma insotesc sau se bucura de cateva acorduri de munte.Oricum,umblu de ceva ani pe munte iar cand la cabana nu se face un foc de tabara si nu se aude o chitara, parca nu e completa tura.Parerea mea!...si a altora ca mine..
Luni, 17 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
gumi |
La chitara nu ma pricep, dar cantecele imi plac. Cred ca totul depinde de companie. Oricum cuvintele sunt prea sarace pentru o descriere potrivita. Probabil muzica ajuta.
Duminică, 16 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
mike ![]() |
Sincer nu inteleg ce aveti cu chitara.Eu nu cant la chitara dar dau din gura! Si pe mine chitara m-a vrajit din prima... Cantecele de munte te ajuta sa te transpui intr-o alta lume fiind in acelasi timp si un mod foarte elegant, frumos si atractiv de a-i arata unui novice ce simti tu, de ce urci, de ce mergi pe munte(atata timp cat de identifici cu ceea ce canti). Evident sunt pareri si pareri.Totusi uitati-va! Din cate am auzit (de fapt am citi pe lista de discutii la Barcaciu s-a cantat la chitara! Deasemenea acum unul din ultimele subiecte de discutii a fost legat de concertele folk dintr-un anumit club din Bucuresti. Deci nu poate sta in picioare o eventuala afirmatie cum ca cei cu chitara sunt pantofari! Nu spun acum sa cari dupa tine pe fiecare vale chitara, dar cand se poate de ce nu...Si mai bine chitara decat vinul sau berea...
Sâmbătă, 15 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
mihai.telema.. ![]() |
Liniste si chitara sunt doua cuvinte incompatibile. La munte. Pe mine asta ma deranjeaza nespus de mult, mult mai mult dect ce numit voi "pantofari". Asta este unul din motivele pentru care nu mai calc muntii Romniei dect iarna, se face astfel selectie naturala printre drumetii "linistiti"...
Sâmbătă, 15 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
urlea2002 (admin) |
Sa vedeti ce fain e cand stai linistit la Valea Sambetei si canti la ghitara in fata cabanei, iar de pe vale isi face aparitia un individ in pantofi de nunta, cu ochii ca de melc din cauza gentii de voiaj pe rotile pe care a carat-o pana la cota 1500.Oare nu se informeaza chiar deloc inainte de a pleca de nebuni pe munte? Cred ca devin retoric....
Vineri, 14 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
velatos |
pai si ce te miri. normal ca se enerveaza pe noi. in mandria lor teribila (pardon, cred ca este mai degraba prostie -nu stiu exact daca prostie sau altceva mai rau
atentie!!! ma refer doar la inconstientii care merg pe munte. sper ca pe acest site, sa nu se simta careva. am glume in program asa ca nu mai stau. salutari. Vineri, 14 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
gumi |
Fantastic este ca reusesc sa ajunga in zonele respective. Cred ca este destul de incomod sa-ti tarai paltonul si sa ai grija unde-ti pui varful ascutit al cizmulitei.
Dar puteti gasi si subiecti (ma refer la persoane de sex masculin)care asteapta comod in masinutele lor sa fie scosi din noroaiele in care oricum nu aveau ce cauta (cel putin din punct de vedere legal). Cateodata este amuzant sa vezi cat de surprinsi si enervati sunt pentru ca nu-i bagam in seama. Vineri, 14 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
velatos |
si problema cea mai grava e ca multi, in momentul in care le dam sfaturi, nu ne iau in seama. eu de mult am renuntat sa mai dau sfaturi pantofarilor.
Miercuri, 12 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
mihai.telema.. ![]() |
Cu tocuri e si mai si : se-nfing n pamnt si asigura o stabilitate demna de cei mai ascutiti coltari ! Pa cuvnt !
Marți, 11 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
gumi |
Da, stiu senzatia. Am mai vazut cazuri chiar si la varste mai inaintate. Locatiile si accesoriile difera : poate fi Iezer si crem pot fi si sandalele... Obligatoriu cu toc.
Dar sunt lucruri si mai rele... Marți, 11 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
mihai.telema.. ![]() |
Si ? Care-i treaba ? Chiar alte griji nu aveti ? De ce va tocati nervi de-a moaca ? In modul cel mai cinic, eu pot sa va spun, ca n situatii extreme si dramatice, asta nseamna mai putine pensii de platit ! Ce nu am nteles eu, cum era cuconita n crem. Din punct de vedere al fizicului, se ntelege. Te-ai dus dupa ea ? Daca erai (galant) nsotit, ti nteleg dezamagirea !
|
|
urlea2002 (admin) |
Din pacate se intampla lucrul asta tot mai des, si dupa aia ii mai vedem si la stiri ca dau de lucru salvamontistilor, pe langa disconfortul creat oamenilor de munte la vederea lor. Am vazut asemenea cazuri nu doar la cabane unde se poate ajunge cu masina sau telecabina, dar chiar si in Fagaras, la Urlea si Valea Sabmetei.Asta e, nu putem sa-i impiedicam, eventual sa le dam sfaturi-celor care accepta.
|
|
cipicernat (admin) |
... bine nu chiar in papuci de casa.. da asta a fost senzatia pe care am trait-o duminica asta in Bucegi.... (Mai ales cand am vazut o fetita de vreo 18-19 ani cu pantofiori crem si poseta asortata!... singura, coborand pe Valea Caraimanului...)...
Fapt e ca din ce in ce mai multi inconstienti se avanta pe potecile muntelui... fara sa aiba nici cele mai elementare notiuni despre munte..... Marți, 11 octombrie 2005 - 03:00 |
|
|
Afisari: 1,737
| ||
Adauga un mesaj in topic
|
|

dar anul asta zau ca nu stiu nimic de preturile de la coltari. oricum eu am perechea mea la sediu si o folosesc pe aia. sunt destiu de buni.
Joi, 3 noiembrie 2005 - 02:00