Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Mai 2025
LMMJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Iunie 2025
LMMJVSD
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Vremea
Varful Oslea Romaneasca
Muntii Godeanu
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Alpinism Scoala de initiere in Alpinism (14)

mariananghel
mariananghel..
Caraba

Pentru a completa topicul... Un material amplu despre instruirea in alpinismul romanesc, la care lucrez in acest moment, va fi disponibil pe carpati.org (si alte site-uri), cat mai curand posibil...

Pana atunci insa, puteti citi primele doua capitole:
0 (introductiv): istoria instruirii in alpinism;
1: Securitatea in cadrul stagiilor de alpinism

Linkurile sunt mai jos:
http://www.carpati.org/articol/istoria_instruirii_in_alpinismul_romanesc/616/

si

http://mariananghel.blogspot.com/

Duminică, 21 decembrie 2008 - 16:15

pococi
pococi

@andrei, merci mult de informatie, acum sa ma uit pe site si restu mai discutam Carpati.org

Vineri, 1 august 2008 - 16:30

andrei
andrei
Busola

@pococi: s-ar putea sa-ti fie de folos sa intri pe siteul:
www.rucksack.ro

Vineri, 1 august 2008 - 09:35

pococi
pococi

salut, sunt din galati si m`ar interesa o scoala de initiere in alpinism, sunt pasionat dup[a munte si si vreau sa particip la multe evenimente ma poate ajuta cineva?

Vineri, 1 august 2008 - 04:06

octavian67
octavian67
Caraba

Uite 2 jurnale de la taberele cu Marian Anghel
- de la o tabara de alpinism:
http://www.carpati.org/jurnal/tabara_alpinism_22-26_noiembrie_2006/428/
- de la o tabara de catarare (escalada):
http://www.carpati.org/jurnal/tabara_de_catarare_din_macin_18-22_aprilie_2007/514/

Joi, 3 iulie 2008 - 19:16

anita
anita

Da multam mult de tot.
Am sa apelez la pers de care mi-ati spus.
Dar asta dupa ce scap de sesiuneCarpati.org.
Multam inca o data Carpati.org

Joi, 3 iulie 2008 - 18:42

alex_buru
alex_buru
Caraba

Salut!
Eu am facut anul trecut in toamna o tabara de initiere in alpinism clasic cu Marian Anghel. Pe parcursul taberei s-au desfasurat toate activitatile pe care le-ai mentionat ca ai vrea sa le faci. Totul a fost perfect. Tabara include si lectii despre orientarea pe munte, primul ajutor, istorie montana, echipament etc. Totul s-a desfasurat in Piatra Craiului zona diana-padina popii, avand loc atat ture de drumetie, ture de alpinism(padina inchisa) si catarare.
Iti recomand cu cea mai mare siguranta sa iei legatura cu Marian Anghel.Este un profesor excelent, iar totul se face cu multa precautie. El este presedintele Clubului Alpin Galati si dupa cum au spus si ceilalti poti intra pe site-ul sau, www.rucksack.ro.
Singura problema ar fi ca momentan el este plecat cu o echipa a Clubului Alpin in Peru intr-o expeditie in Cordiliera Blanca(afli mai multe de pe site) si nu se stie daca se va mai tine vreo tabara in imediata apropiere. Probabil va exista una tot in toamna spre sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie.
Eu sunt din Galati, iar daca ai nevoie de mai multe informatii te ajut cu plecere.
Vreme buna si ture faine!

Joi, 3 iulie 2008 - 10:36

monicar
monicar

De recomandat il recomand si eu pe Marian Anghel. Am fost cu el la o scoala de iarna si a fost super. Activitatile, se intampla bineinteles in natura.

Joi, 3 iulie 2008 - 10:00

andrei
andrei
Busola

Eu il recomand pe Marian Anghel, am lucrat cu el si mi se pare un excelent profesor. Iar initierile in alpinism le face doar la munte Carpati.org

Joi, 3 iulie 2008 - 09:13

marasb
marasb
Busola

Il poti contacta si pe Fane Tulpan care este instructor si organizeaza astfele de scoli de initiere. fane6000@yahoo.com

Miercuri, 2 iulie 2008 - 20:26

oneshot
oneshot
Caraba

burcea daniel" sau daniburcea@verticalspirit.ro eu sincer nu am lucrat cu nici unu dintre ei dar cred ca oricare dintre ei te vor ajuta . Referitor la ce ai zis tu amandoi lucreaza in natura pe munte Carpati.org .

Miercuri, 2 iulie 2008 - 12:20

anita
anita

Da m-ar interesa, dar am uitat sa mentionez, as vrea ca initierea sa se faca pe munte nu la sala.
Am sa-l contactez, dar dupa ce termin sesiunea.
Multumesc mult.

Miercuri, 2 iulie 2008 - 12:16

oneshot
oneshot
Caraba

Ai putea sa il contactezi pe mariananghel ori aici pe carpati.org ori pe http://www.rucksack.ro/ gasesti acolo formular de inscriere , detalii despre celelalte tabere ,chiar si poze.Desigur m-ai sunt si altii cred ca mai am o adresa de mail a unui alt instructor o pot cauta daca te intereseaza.

Miercuri, 2 iulie 2008 - 12:08

anita
anita

Am si eu o mica problema.
Cui ar trebui sa ma adresez ca sa fac si eu o scoala de alpinism, dar initiere; sa stiu sa fac un rapel, sa catar si sa fac noduri dar sa-mi zica la ce se folosesc.
Are cineva idee? Mulumesc multCarpati.org

Miercuri, 2 iulie 2008 - 12:02

Afisari: 2,193

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0632 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org