Skin Classic Skin White Skin Black & Whilte Skin Default Adauga la Favorite (In contul carpati.org)
Cautare:

Calendar

Aprilie 2025
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Mai 2025
LMMJVSD
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Vremea
Varful Pasec
Muntii Aninei
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum Alpinism Alpinism pentru incepatori (11)

alexutza88
alexutza88

inearca la panou la sainu.. acolo in 250 e lei ai inclusa si o luna la panou nelimitat, plus teorie si practica si la stanca...ceva de gen

Vineri, 10 august 2007 - 16:57

victorrentea
victorrentea..

Salut la toata lumea. Sunt un membru nou al site-ului acesta. Sunt dornic sa invat catarari (cat de temeinic se poate - cu teorie, antrenamente si tot tacamu').
Gandindu-ma insasi la practica Carpati.org as vrea sa va intreb (de fapt te intreb, corinache) unde este acel panou de catarare de langa Politehnica, ce preturi are si ce program. Si, mai ales daca exista acolo si profesori binevoitori, etc..
va multumesc.

Vineri, 10 august 2007 - 15:42

ktm
ktm

multumesc pentru informatii. eu sint din Arad si am gasit peretele la mall in timisoara. am gasit si ceva info pe net. ma descurc io.

Vineri, 2 iunie 2006 - 00:00

corinache
corinache

Salutare...mai este un panou de cocot langa Politehnica, foarte aprope de statia de metrou! Daca vrei mai multe detalii iti trimit pe private, asa ca da un semn

Joi, 1 iunie 2006 - 00:00

comins
comins

Sal, daca vrei te pot ajuta cu ceva teoretic. Pot sa iti imprumut un manual de escalada care contine doar informatii actualizate si conforme normelor europene. Eu dupa acest manual m-am pregatit si i-am invatat si pe altii. Insa, ar fi doua probleme: eu o sa revin in tara peste doua saptamani si manualul este in limba franceza. Daca te intereseaza, da un semn. Ciao.

Miercuri, 31 mai 2006 - 00:00

mtu
mtu

SALVE!

Cam in aceeasi situatie ...de incepator... sunt si eu; tot cautand si cautand am dat de o sala de cocot (au un panou bun...zic eu...si profesori...mai ales profesoare...tot eu zic...destul de bune(i))...unde ramasesem...a da... la panou...panoul este pe undeva prin spatele ambasadei sua, abonamentul pe luna costa cam 80 lei si ai tot echipamentul asigurat.

cat despre material didactic...tot eu (daca nu eu atunci cine?)...am gasit o pagina romaneasca cu tot felul de articole...romanesti...despre alpinism...poti da search pe google cu termenii "harti carti mielu"...si poti gasi pagina in cauza cu usurinta...problema consta in faptul ca trebuie sa te inregistrezi..care este gratis.

Miercuri, 31 mai 2006 - 00:00

ktm
ktm

buna ziua tuturor
vreau sa invat sa "ma catar pe pereti". Am gasit locul unde sa incep dar as fi vrut sa citesc cite ceva despre aceasta chestiune, cum se face teoretic, reguli, procedee etc. Cautind pe net am gasit situl carpati.org si cred ca cel mai potrivit ar fi sa intreb aici unde pot gasi ceva articole pe tema damblalei ce m-a apucat. Ma poate ajuta cineva?
va multumesc

Luni, 29 mai 2006 - 00:00

balalaur_poli
balalaur_pol..

ms mult d invitatie! vreau sa va spun totusi ca sunt amator in adevaratul sens al cuvantului in ceea c priveste escalada si asa mai departe.....dar sunt entuziasmat si dornic sa invat! pana acum nu am stiut de unde si cu ce sa ma apuc in acest domeniu;asta desi mi-am dorit f mult sa fac alpinism ( iar prin alpinism eu inteleg catzarari pe stanci si altele d gen...scuze daca gresescCarpati.org...cu echipamentul stau slab - doar rucsac cort si sac d dormit - dar sunt dispus sa-mi investesc economiile in acest domeniu...ms mult inca odata ca m-ati bagat in seama si zile insorite, cum spuneti voiCarpati.org

Luni, 13 martie 2006 - 00:00

alpinistul280
alpinistul28..
Caraba

balalaur esti binevenit printre noi.. te asteptam in tura de pe 8-9 aprilie...dc doresti. numa bine si zile insorite.

Duminică, 12 martie 2006 - 00:00

corinache
corinache

...hai cu noi in excursia de pe 8 aprilie in Cheile Rasnoavei....vezi la ture, postata de Alpinistul....e o idee pentru inceput. ...probabil ar fi trebuit sa incep prin a intreba ce anume intelegi tu prin alpinism. mai e si iesirea de pe 25-26 martie, dar nu cred ca mai sunt locuri....Numai bine si cer senin

Duminică, 12 martie 2006 - 00:00

balalaur_poli
balalaur_pol..

sunt student in anul 1 la politehnica bucuresti si imi doresc d mult vreme sa ma apuc de alpinism!iubesc muntele si calatoriile!am o conditie fizica buna dar nu stiu de unde si cum sa ma apuc!ma poate ajuta cineva???

Vineri, 10 martie 2006 - 00:00

Afisari: 2,611

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0847 secunde

Deblocari usi Bucuresti | GetaMap.org | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante
ViewWeather.com - A new way to view the weather | nl.ViewWeather.com | sv.ViewWeather.com
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2025) www.carpati.org