|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
The lyrics that count | ro | fr | es | it | de | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante | Getamovie.org Searchromania.net | Harti | ViewWeather.com - A new way to view the weather | Patentsmania.com | Lyrics | Getacd.es | Design Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2012) Asociatia Montana Carpati |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cand este vorba de turbare se schimba treaba , asa ca nu este un exemplu demn de luat in considerare in ceea ce priveste comportamentul in general al lupului.Intotdeauna vor fi si exceptii de la regula pt ca animalele, la fel ca oamenii, au caractere diferite.Dar daca generalizam, putem spune ca lupul evita omul si prefera sa nu-l atace.Mi s-a intamplat sa-mi vina lupii pe urme , dar asta poate fi si din curiozitate.Odata am fost urmarit de un tap de caprioara, cand l-am observat, s-a retras in padure, apoi vazand ca-l ignor, a iesit iarasi din padure si ma privea curios.
Oare dorea sa ma manance? Ce bine ca am scapat teafar
Luni, 26 septembrie 2011 - 15:30