|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
The lyrics that count | ro | fr | es | it | de | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante | Getamovie.org Searchromania.net | Harti | ViewWeather.com - A new way to view the weather | Patentsmania.com | Lyrics | Getacd.es | Design Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2012) Asociatia Montana Carpati |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Daca avem musculatura buna putem sa ducem pe picioare ani de zile un genunchi cu un ligament rupt pt ca dupa aceea sa ne trezim cu artroza (os pe os....cartilaj ros...). Nu e de gluma.
In urma unui accident de schi, la Sinaia, cauzat de neatentie si ceata, m-am ales cu un ligament rupt si un al doilea aproape rupt, plus meniscul rupt.
Doctorul ortoped de la spitalul din azuga, unde am ajuns pentru umarul dislocat cu aceiasi ocazie, m-a linistit ca este doar o entorsa sau o contuzie. Cum genunchiul nu a trecut in citeva zile, am cautat pe net referinte la ortopezi de genunchi (google "asii genunchi LIA" ), m-am dus la unul din ei, am facut RMN si am aflat ca primul ortoped, cel din azuga, era "usor" incompent sau neatent. Asa ca acum sunt in asteptare pentru operatie de ligament.
Miercuri, 11 martie 2009 - 23:16