Salut, stiti cumva vreun nene, aveti vreun contact de la cineva care face transport de la Porumbacu de Jos, Avrig, Carta sau Cartisoara la Balea Cascada? Multumesc. Toate bune.
Transport organizat nu, insa poti lua legatura cu diversi localnici care efectueaza curse (la cerere si contra cost) spre Balea.
Uite aici:
http://www.carpati.org/trasee_muntii/fagarasului-18/ (primul comentariu).
Daca sunteti mai multi e ok, daca esti singur sau sunteti un grup mic s-ar putea sa iasa scump.
Numarul domnului Harhoi din Cirta nu mai este de actualitate. Mi se spune ca e numar nealocat.
La numarul postat de Gabi nu mi-a raspuns nimeni, dar asta nu inseamna ca nu e bun. Poate il va mai incerca cineva si ne va spune mai multe.
Pina la urma am ajuns cu bine la Bilea facind autosopul.
Trenurile care circula intre Brasov si Sibiu se opresc la Arpas. De acolo calatorii sunt preluati de un autobuz pina la Porumbacu de unde se continua calatoria cu trenul.
@bogdan -singurul pe care il stiu confirmat (de anul trecut au fost niste prieteni) e cel pus de Gabi aici:
http://www.carpati.org/trasee_muntii/fagaras-18/
Daca la urcarea dinspre Cartza spre Balea Lac mai se gasesc solutii (la "ia-ma nene"), problema MARE e la revenirea de la Balea Lac/Cascada in Cartza (la tren).
Am stat acu' 2 veri vreo 5-6 ORE pana ne-a luat cineva la ocazie ! Si eram dispus sa platesc, nu pe gratis !
Ar trebui ca cei din zona sa execute transport de persoane cu microbuze, ca ar avea clienti !
Daca cunoasteti astfel de microbuze , anuntati public !
Incearca sa mergi cu personalul din BV pana in Cartza. De acolo mergi juma de ora pana la intersectia DN Brasov-Sibiu cu Transfagarasanul si de acolo poti sa faci stopul relaxat ca sunt multe ocazii. Eu am fost asa de mai multe ori si nu a fost nici o problema, iar daca chiar vrei sa tocmesti pe cineva sa te urce, poti incerca in Cartzisoara.
Vineri, 6 iulie 2007 - 10:23
rudyos
Aloha.Va rog spuneti-mi si mie daca este vreun maxi-taxi din Brasov sau Sibiu sau de undeva de prin zona pana la cabana Balea lac.Multumesc anticipat
Miercuri, 5 decembrie 2018 - 16:05