|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
The lyrics that count | ro | fr | es | it | de | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante | Getamovie.org Searchromania.net | Harti | ViewWeather.com - A new way to view the weather | Patentsmania.com | Lyrics | Getacd.es | Design Regulament carpati.org © copyright (2004 - 2012) Asociatia Montana Carpati |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Traseul a fost triunghi albastru : Busteni---Canton Jepi----Cab Babele!Totodata am refacut pe alocuri marcajul acolo unde era degradata vopseaua desi se vedea clar ca erau portiuni ( zona poalelor) proaspat refacute! Si la cabana Piatra-Arsa, era un indicator care era foarte sters si nu se distingea marcajul. Avand sticla de vopsea albastra, m-am apucat de lucru si am refacut semnul marcajului( triunghi albastru) si directia aratata de sageata: Canton Jepi !
Cam atat am reusit! De remarcat ca pe baietii de la Nationala de Rugby ( ,,stejareii") i-am intalnit pe traseu( platoul Babele) in drum catre Cab. Piatra Arsa! Cinste lor!!!
Marți, 19 august 2008 - 01:13