Cautare:
       Facebook

De actualitate

Homepage

Doneaza

Calendar

Mai 2012
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Iunie 2012
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

2% pentru munte

Vremea
Saua Batrana
Muntii Bucegi

Dincolo de usa - Nr. 3

Lista de discutii

Messenger     
Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum > Cabane / Refugii > Nr telefon cabana Omu (5)

ad078
ad078
Rank

Acum 3 saptamani am sunat la numarul de pe carpati.org si am reusit sa fac rezervare. A deschis cabana pentru ca a fost cerere mare. Acum doua saptamani am vrut sa fac iar rezervare dar nu a mai deschis, eram doar 3 persoane.

Deschide daca e vreme buna si daca vin minim 10 persoane, di nce mi-a zis mie domnul Popa.

Vineri, 9 decembrie 2011 - 16:18

zentai
zentai
Busola

Poate nu se mai faceau rezervari la telefon pentru ca erau ocupate toate locurile!
Eu am facut rezervare la telefon, in doi ani la rand si o singura seara am stat pana la 11 noaptea , fiindca mi se facuse o oferta mai buna, de camera separata, dar a trebuit sa astept sa "cada"rezervarea ce-o facuse persoana respectiva, ce nu a mai ajuns pana la ora aceea din noapte si nici n-a sunat peste zi sa confirme rezervarea!

Pe traseu am sunt de doua ori sa confirm rezervarea si nu ca era necesar de doua ori dar trecuse o ploaie si cabanierul putea crede ca ne-am intors din drum.

Avand in vedere ca Omu e o cabana destul de mica si pe acolo tranziteaza destul de multi turisti acest "cadril" al politetii mi se pare a fi unul onest, avand in vedere ca un alt turist poate ingheata, ud, prin sala de mese, asteptand sa confirm/infirm eu rezervarea facuta cu 2 saptamani inainte, in conditiii de pace a sufletuluiCarpati.org.

De aceea, parerea mea, mai bine mai incercati cu rezervarea sau amanati pana se gasesc locuri libere prin rezervare telefonica.Si-mi aduc aminte ca am sunat si eu intr-un an sa fac rezervare la Omu, initial spunandu-mi-se ca nu mai sunt locuri libere.Si a doua zi, seara, am fost sunat de cabanierul de la Omu, sa ma intrebe daca mai doresc rezervare la Omu pentru ca cineva renuntase, desi nu l-am cunoscut niciodata pe acest om.Si adevarul e ca nici nu-l cunosc.Mereu am vazut acolo pe doamnele de la receptie (care pregatesc si masa).

Concluzia: rea vointa nu exista!Trebe insistat si trebe niste norocCarpati.org

Vineri, 9 decembrie 2011 - 15:14

crisdeburg
crisdeburg..

Acelas nr.(0744567290) l-am folosit si eu în 4-5 august dar nu fac rezervari la telefon, în schimb când ajungi acolo mi-au spus ca multe locuri sunt rezervate. Noroc ca s-au mai gasit si nu a trebuit sa pun cortul.

Vineri, 9 decembrie 2011 - 13:26

anta
anta

Eu am sunat in weekend la numarul: 0744567290, dl. Popa Gheorghe

Miercuri, 13 iulie 2011 - 15:11

balaurica
balaurica

salut,

stiti cumva dc s-a schimbat nr de telefon al cabanierilor de la Omu? la cele 2 numere de pe site (ww.cabana-omu.ro) nu imi raspunde nimeni..incerc de vreo 2 zile la ore diferite, si nu am avut niciun rezultat

merci si carari cu soare,
Ioana

Miercuri, 13 iulie 2011 - 15:08

Afisari: 501

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0389 secunde

The lyrics that count | ro | fr | es | it | de | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante | Getamovie.org
Searchromania.net | Harti | ViewWeather.com - A new way to view the weather | Patentsmania.com | Lyrics | Getacd.es | Design
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2012) Asociatia Montana Carpati