Cautare:
       Facebook

De actualitate

Homepage

Doneaza

Calendar

Mai 2012
LMMJVSD
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Iunie 2012
LMMJVSD
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

2% pentru munte

Vremea
Varful Saca Mare
Muntii Gurghiu

Dincolo de usa - Nr. 3

Lista de discutii

Messenger     
#45  Inapoi 1 2 3 Inainte

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un topic

Forum > Asistenta tehnica > Modificari in sectiunea "Ture" (45)

cipicernat
cipicernat..
Rank Asociatia Montana Carpati

"Formularul mi se pare foarte restrictiv, si cu multe ''bube''
Poate ar fi mai bine ori sa se renunte la el, ori sa fie modificat pana la o forma mai libera si mai atractiva."

Mai exact? Care sunt bubele si care ar fi modificarile pe care le-ai propune pentru a ajunge la o forma mai atragatoare? Carpati.org

Sâmbătă, 5 februarie 2011 - 20:25

vlase
vlase

Avand un grup stabil cu care merg la munte, nu am postat nici o tura pana acum aici pe site.
Dar daca voi planifica vreo tura publica, as prefera totusi formatul vechi: cel liber.

Formularul mi se pare foarte restrictiv, si cu multe ''bube''
Poate ar fi mai bine ori sa se renunte la el, ori sa fie modificat pana la o forma mai libera si mai atractiva.

Sâmbătă, 5 februarie 2011 - 19:37

florinangelescu
florinange..
Busola

Desi mai devreme mi-am exprimat parerea cum ca formularul e ok, m-am razgandit.
Asta fiindca se pare ca a suferit niste modificari. Unele campuri au acum si limite. Nu am voie sa povestesc mai mult decat trebuie.

Vineri, 28 ianuarie 2011 - 09:19

ioanstoenica
ioanstoeni..
Busola

Din dorinta de a posta in curand o tura, am analizat si eu formularul si discutiile de aici.

Nu stiu vechiul format si nu ma intereseaza, pentru ca ideea unui formular cu niste rubrici obligatorii mi se pare foarte buna.

In schimb rubricile astea ar mai merge modificate:

Daca nu citeam aici pe forum, titlul turei mele ar fi avut cam 20 de randuri (in care descriam traseul si marcajul). Oricum putin confuz ca nu stiam daca aici trebuie descris traseul, sau la rubrica ”detalii despre traseu” - mi se parea ca e cam acelasi lucru in doua rubrici separate.

Descrierea traseului as pune-o undeva mai sus, aproape de titlu (eventual dupa data in care se pleaca). Locul de intalnire, echipamentul necesar le-as pune mai jos. Cred ca omu vrea sa stie mai intai unde anume se face tura, cum se prezinta traseul si nu ce ar trebui sa aiba la el. Sau vazand mai intai echipamentul si constatand ca nu are ce-i trebuie, nu mai citeste si despre traseu - ca sa nu se oftice ca nu poate merge? Carpati.org

Ar mai trebui o rubrica finala cu ”alte detalii”.

Nu am inteles inca daca la rubricile care au disponibil un singur rand (gen ”locul in care se innopteaza”Carpati.org pot scrie mai multe randuri? Sau exista o limita de caractere? Oricum, pentru a fi mai usor de vizualizat inainte de postare, cred ca ar fi utile mai multe randuri, sau macar posibilitatea sa dai scroll - cum spunea Stefan.

Prezenta rubricilor obligatorii nu m-a facut deloc sa ma simt limitat, pot sa compun tura asa cum vreau - respectand niste reguli clare. Cred deasemenea ca si asa, cu rubrici clare, vor exista diferente intre cei care posteaza - unii vor acorda mai multe detalii, altii doar cat sa completeze rubricile cu ceva. Cine e atent la asta sigur va observa niste diferente. Cat conteaza asta, stie fiecare pentru el.

Marți, 25 ianuarie 2011 - 00:17

aaron21
aaron21
Coarda

offtopic legat de ceea ce am zis...scuzeCarpati.org

Sâmbătă, 22 ianuarie 2011 - 19:51

kya
kya

Radu... pe acest topic vorbim de formularul de postare de la sectiunea Ture... iti mai aduci aminte? Carpati.org

Reveniti la subiect!

Sâmbătă, 22 ianuarie 2011 - 18:39

aaron21
aaron21
Coarda

Problema celor care isi creeaza cont pe site si posteaza repede tura ca pleaca el la munte !In primul rand ..a pleca cu cineva intr-o tura ,trebuie sa il studiezi putin ...ma refer la cei care isi creeaza cont si tot in aceeasi zi posteaza tura ...parerea mea .

Numai bine !

Sâmbătă, 22 ianuarie 2011 - 18:36

midan
midan
Coarda

Ce problema rezolva cele 200 de puncte ?

Sâmbătă, 22 ianuarie 2011 - 18:06

aaron21
aaron21
Coarda

Sa aiba cel putin rank 200 si cred ca s-a rezolvat problema Carpati.org.

Sâmbătă, 22 ianuarie 2011 - 10:59

odin
odin
Rucsac

Sau sa se inscrie in tura...nu 1-2 luni...as zice 50 postari dar cine sa le numere pe toate? Eu am patit-o odata cu cineva care a facut cont numai ca sa vina in tura si m-am simtit pt prima oara nasol intr-o tura.
Ma rog, vina mea. Nu mai iau pe nimeni cu rank 1 si nici nu ma inscriu la tura cu cineva cu rank 1. Carpati.org

Sâmbătă, 22 ianuarie 2011 - 00:31

aaron21
aaron21
Coarda

Ca sa poti posta o tura ....sa aibe cel putin de 1-2 luni contul ..nu sa isi faca oricine cont si sa posteze tura repede ....

Sâmbătă, 22 ianuarie 2011 - 00:03

odin
odin
Rucsac

Pai daca apare de 2 ori, scrie si tu odata. Mi se pare ca poti modifica datele din rubrica dedicata. Mai degraba sintetizarea informatiilor e problema, nu formularul. Uite, m-am jucat nitel cu formularul si nu cred ca e vreunul care nu intelegeCarpati.org

Tura este: Amanata
Muntele: Bucegi
Plecare in data de: X ale lunii (intoarcere cand o fi)

Traseul si marcajul: HAI HUI prin Bucegiul nemarcat

Locul, data si ora intalnirii: in Gara de Nord (Bucuresti) la ora X sau Busteni orele X

Gradul de dificultate a traseului: habar n-am

Timpul de parcurgere: surpriza

Locul in care se innopteaza (eventual o trimitere catre locul se unde pot obtine numerele de telefon si preturile, daca acestea nu sunt cuprinse in text): Cabana "3 Brazi" situata in "Valea lupilor" si are "5 stele" (deasupra capului)

Echipamentul minim necesar (specificat clar):
etc etc
Costurile probabile (optional): bilet de tren dus-intors

Detalii despre traseu: vedem atunci

Nu am parcurs traseul

Vineri, 21 ianuarie 2011 - 19:22

forestlander
forestland..
Coarda Asociatia Montana Carpati

Cred ca este vorba si de obisnuinta, multi s-au obisnuit cu modul vechi de postare si nu au citit cu atentie.

Vineri, 21 ianuarie 2011 - 14:55

kya
kya

Ok. Am inteles de la tine ceva de genul acesta: ca aparitia pe formular a mai multor ore (ora de intalnire, ora de intrare in traseu etc) poate conduce la mici confuzii. E corect?

Vineri, 21 ianuarie 2011 - 14:41

forestlander
forestland..

Da scuze Kya ca nu am mentionat, era ora de vorba de plecare din Bucuresti.

Vineri, 21 ianuarie 2011 - 14:36

kya
kya

@forestlander: "un sfert din persoane nu au inteles un anumit lucru". Detaliaza, ca sa putem corecta, daca este nevoie.

Vineri, 21 ianuarie 2011 - 14:30

forestlander
forestland..

In principiu sunt de acord ca sa fie specificate foarte clar informatiile despre tura iar formularul face bine acest lucru.

Insa formularul poate fi imbunatatit, permitatnd inca de la inceput organizatorului o anumita libertate de exprimare a modului cum gandeste el tura si de ce doreste sa faca tura acolo (un fel de scop si obiective ).

Iar apoi binenteles, detalii tehnice referitoare la echpament, traseu, cazare si hrana, care pot fi sablonate.

Din experianta mea cu tura pe care o organizez acum, am vazut ca formularul a creat ceva proobleme, un sfert din persoane nu au inteles un anumit lucru, el aparand de 2 ori in descriere.

Vineri, 21 ianuarie 2011 - 13:37

florinangelescu
florinange..
Busola

Aveti dreptate si cu varianta veche.
Era responsabilitatea celui care mergea in tura sa decida daca prezentarea si descrierea turei ii lasa o impresie buna sau nu.
Era vorba de o libertate mai mare de aranjare a textului si a informatiilor.

Miercuri, 19 ianuarie 2011 - 09:18

catisor
catisor

at all care sunteti interesati sa cititi

va salut interesul pentru siguranta si informarea membrilor carpati.org! Imi pare bine ca vad aceasta dorinta de imbunatatire printre carpatisti

Vroiam sa va zic, ca in calitate de participant la turele organizate pe Carpati, am putut sa ma decid daca merg sau nu cu cineva in tura si in formatul precedent.

Este si responsabilitatea noastra sa ne informam, nu doar a organizatorilor sa posteze anumite date.

Si in al doilea rand, chiar daca s-ar include toate aceste informatii, sunt sigur corecte sau suficiente?

Miercuri, 19 ianuarie 2011 - 00:03

catalinlamunte
catalinlam..
Caraba Asociatia Montana Carpati

Vad ca unora nu le place formularul turei; este adevarat ca intotdeauna este loc de mai bine.Asa e in viata de zi cu zi.
Dar imi dau seama ca pentru unii conteza mai mult ideea de a fi un "gigi-contra tuturor".

Marți, 18 ianuarie 2011 - 23:23

Afisari: 392

#45  Inapoi 1 2 3 Inainte

Adauga un mesaj in topic

Trebuie sa te autentifici pentru a putea adauga un mesaj

0,0578 secunde

The lyrics that count | ro | fr | es | it | de | Maps from all over the world | ro | fr | es | de | Calculator distante | Getamovie.org
Searchromania.net | Harti | ViewWeather.com - A new way to view the weather | Patentsmania.com | Lyrics | Getacd.es | Design
Regulament carpati.org
© copyright (2004 - 2012) Asociatia Montana Carpati